Ανακοίνωση απορρήτου ΕΕ

 

Η παρούσα ανακοίνωση άλλαξε τελευταία φορά στις 30 Νοεμβρίου 2020.

Ποιοι είμαστε

SF Express (Europe) Co., Ltd., S.F. Η Express Co., Ltd. και η SF Technology Co. Ltd. (« SF », « εμείς » ή « εμάς ») σεβόμαστε πάντα το απόρρητό σας και εκτιμούμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όταν μοιράζεστε τις προσωπικές σας πληροφορίες μαζί μας.

Η παρούσα Δήλωση Απορρήτου (" Ειδοποίηση ") καθορίζει τον τρόπο με τον οποίο συλλέγουμε, διατηρούμε, χρησιμοποιούμε, αποκαλύπτουμε ή διαφορετικά επεξεργαζόμαστε τις προσωπικές πληροφορίες, γιατί και με ποια νομική αιτιολογία τις επεξεργαζόμαστε, με ποιον και για ποιους σκοπούς τις μοιραζόμαστε, τα δικαιώματα τα οποία μπορεί να έχετε και τις επιλογές σας σχετικά με τη χρήση των προσωπικών σας πληροφοριών από εμάς. Η παρούσα Ειδοποίηση ισχύει για την επεξεργασία των προσωπικών σας πληροφοριών όταν η επεξεργασία αυτή υπόκειται στους νόμους περί προστασίας δεδομένων που ισχύουν στο Ηνωμένο Βασίλειο (συμπεριλαμβανομένου του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων). Η παρούσα ειδοποίηση καλύπτει τη χρήση προσωπικών πληροφοριών από εμάς όταν παρέχουμε προϊόντα ή/και υπηρεσίες σε εσάς ή τον οργανισμό σας, όταν χρησιμοποιείτε τον επίσημο ιστότοπό μας ή τον ιστότοπο IBS (τον " Ιστότοπο "), τις εφαρμογές μας για κινητά (εάν υπάρχουν) και οποιοδήποτε άλλο κανάλι ή δυνατότητα κινητής τηλεφωνίας που χρησιμοποιούμε, όταν κάνετε μια παραγγελία μαζί μας ή έρχεστε διαφορετικά σε επαφή μαζί μας και όταν αγοράζετε υπηρεσίες και αλληλεπιδράτε μαζί μας εκτός σύνδεσης (συλλογικά, οι " Υπηρεσίες "). Εάν κάποιο από αυτά ισχύει για εσάς, διαβάστε προσεκτικά την παρούσα Ειδοποίηση. Η SF θα εμφανίσει την παρούσα Ειδοποίηση ή τους συνδέσμους σε αυτήν την Ειδοποίηση στον Ιστότοπο (συμπεριλαμβανομένων των τοποθετήσεων των παραγγελιών σας).

Όταν αναφερόμαστε σε "εσάς" στην παρούσα Ειδοποίηση, αυτό περιλαμβάνει εσάς και/ή τον οργανισμό σας.

SF Express (Europe) Co., Ltd., S.F. Η Express Co., Ltd. και η SF Technology Co. Ltd. είναι οι υπεύθυνοι επεξεργασίας δεδομένων σχετικά με τις προσωπικές σας πληροφορίες που επεξεργάζονται. Τα στοιχεία επικοινωνίας τους παρατίθενται στο παράρτημα 1 της παρούσας Ειδοποίησης.

SF Express (Europe) Co., Ltd. και SF Η Express Co., Ltd. είναι από κοινού υπεύθυνη επεξεργασίας δεδομένων όσον αφορά τις δραστηριότητες επεξεργασίας που εκτελεί κατά την παροχή των υπηρεσιών μας σε εσάς. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στο Παράρτημα 2 της παρούσας Ειδοποίησης.

 

Παιδιά

Δεν συλλέγουμε εν γνώσει μας πληροφορίες από παιδιά κάτω των 18 ετών και οι Υπηρεσίες μας δεν απευθύνονται σε αυτά. Εάν είστε κάτω των 18 ετών, δεν μπορείτε να μας υποβάλετε προσωπικές πληροφορίες ή να εγγραφείτε στις Υπηρεσίες και εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τις Υπηρεσίες μας, βασιστείτε σε έναν γονέα ή κηδεμόνα για να σας βοηθήσει.

Εάν εσείς - ως άτομο με γονική μέριμνα για το παιδί - διαπιστώσετε ότι το παιδί σας μας έχει παράσχει προσωπικές πληροφορίες χωρίς την έγκρισή σας, επικοινωνήστε μαζί μας και θα αφαιρέσουμε τις προσωπικές πληροφορίες εάν απαιτείται.

 

Συλλογή και χρήση δεδομένων

Νομικές βάσεις για την επεξεργασία δεδομένων

Τρόποι συλλογής των δεδομένων και των πηγών δεδομένων σας

Νομικές και άλλες απαιτήσεις

Πόσο καιρό διατηρούμε τις πληροφορίες σας

Πληροφορίες που μοιραζόμαστε

Πού θα φυλάσσονται οι πληροφορίες σας

Τα δικαιώματά σας

Ασφάλεια

Σύνδεσμοι σε ιστότοπους τρίτων

Αλλαγές στην παρούσα ειδοποίηση

Πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας

 

 

1.       Συλλογή και χρήση δεδομένων

Θα συλλέξουμε και θα χρησιμοποιήσουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες:

a)       για να διεξάγουμε την επιχειρηματική δραστηριότητά μας

b)       για να επιτρέψουμε την πρόσβαση στον Ιστότοπό μας, εγγραφή / καταχώρηση / αγορά / χρήση των Υπηρεσιών μας.

c)       για να επιτρέπεται η πρόσβαση και η χρήση των εφαρμογών μας για κινητά (όπου είναι διαθέσιμες) ("Εφαρμογές").

d)       για την εκπλήρωση των νομικών μας υποχρεώσεων ·

e)       για την εκπλήρωση οποιουδήποτε σκοπού σας γνωστοποιούμε όταν συλλέγουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες και

f)        για την εκπλήρωση άλλων σκοπών που αναφέρονται λεπτομερέστερα στην παρούσα ενότητα.

Έχουμε εντοπίσει παρακάτω τους τύπους πληροφοριών που ενδέχεται να συλλέξουμε ή να λάβουμε, πώς θα τις χρησιμοποιήσουμε και γιατί θα τις χρησιμοποιήσουμε.

a)       Εγγραφή λογαριασμού : για να ολοκληρώσουμε τη δημιουργία λογαριασμού στον Ιστότοπό μας, θα σας ζητήσουμε να παράσχετε τις ακόλουθες πληροφορίες (εφεξής συλλογικά θα αναφέρονται ως " Πληροφορίες λογαριασμού "): τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το όνομα λογαριασμού και τον κωδικό πρόσβασης λογαριασμού. Θα επαληθεύσουμε την ταυτότητά σας στέλνοντας έναν κωδικό επαλήθευσης μέσω email.

b)      Υπηρεσίες Logistics (συμπεριλαμβανομένου του εκτελωνισμού) : όταν πραγματοποιείτε μια παραγγελία αποστολής ή τα στοιχεία σας παρέχονται σε εμάς επειδή είστε παραλήπτης μιας αποστολής που τοποθετείται σε εμάς η SF (ή ο εξουσιοδοτημένος επιχειρηματικός της συνεργάτης, όπου υφίσταται) θα συλλέξει τις πληροφορίες σας για τους ακόλουθους σκοπούς: για την (i) τοποθέτηση της παραγγελίας αποστολής, (ii) δημιουργία ετικετών δεμάτων, (iii) δημιουργία προτιμολογίων, (iv) παρακολούθηση του δέματος καθώς ταξιδεύει στον παραλήπτη, (v) διεκπεραίωση για τον εξερχόμενο εκτελωνισμό, (vi) διεκπεραίωση για τον εισερχόμενο εκτελωνισμό στην Κίνα, και (vii) παράδοση της αποστολής στην Κίνα. Οι προσωπικές πληροφορίες που θα επεξεργαστούμε για αυτούς τους σκοπούς περιλαμβάνουν τις ακόλουθες:

o    ονόματα, διευθύνσεις και στοιχεία επικοινωνίας του αποστολέα και του παραλήπτη,

o    πληροφορίες αποστολής (« Πληροφορίες φορτωτικής ») (χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες για να υποβάλλουμε μια παραγγελία, να δημιουργήσουμε μια φορτωτική logistics, να παραλάβουμε, να ταξινομήσουμε, να αποθηκεύσουμε και να μεταφέρουμε την αποστολή, να διεκπεραιώσουμε τον εκτελωνισμό εξαγωγής ή εισαγωγής και να παραδώσουμε την αποστολή)

o    όπου επιτρέπεται ή απαιτείται από το νόμο, συλλέγουμε τα έγγραφα ταυτότητάς σας για να επαληθεύσουμε την ταυτότητά σας και για την τελωνειακή δήλωση εξαγωγής ή εισαγωγής,

o    όνομα, στοιχεία επικοινωνίας και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορεί να μας παράσχετε όταν επικοινωνείτε μαζί μας για καταγγελία ή αίτημα (σημειώστε ότι εάν καλέσετε το τηλεφωνικό μας κέντρο ή επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά, ενδέχεται να ηχογραφήσουμε τις συνομιλίες για να διαχειριστούμε και /ή αποφύγουμε τυχόν διαφωνίες) και

o    εάν μας έχει δοθεί λανθασμένη ή ελλιπής διεύθυνση για παράδοση, μπορούμε, με την επιφύλαξη της ισχύουσας νομοθεσίας, να συμπληρώσουμε ή/και να διορθώσουμε τα στοιχεία διεύθυνσης χρησιμοποιώντας τις προηγούμενες πληροφορίες της φορτωτικής για να αποφύγουμε την επαναλαμβανόμενη επιβεβαίωση της διεύθυνσης με τον αποστολέα/παραλήπτη και να εγγυηθούμε την αποτελεσματικότητα της παράδοσης (έτσι ώστε να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος απώλειας λόγω εσφαλμένης και/ή καθυστερημένης παράδοσης και για να έχετε καλύτερη εμπειρία εξυπηρέτησης).

c)       Στοιχεία πληρωμής: Εάν θέλετε να λάβετε τιμολόγιο για τις Υπηρεσίες μας, θα συλλέξουμε επίσης τις ακόλουθες πληροφορίες: τίτλο τιμολογίου, αριθμό μητρώου φορολογούμενου, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παραλήπτη και τυχόν πρόσθετες πληροφορίες που παρέχονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις της τιμολόγησης, όπως πληροφορίες αγοραστή.

d)       Αποστολή μηνυμάτων: Θα συλλέξουμε τα στοιχεία της συσκευής σας, ώστε να μπορούμε να σας στείλουμε πληροφορίες για την διαδρομή της αποστολής, την κατάσταση πληρωμής, κουπόνια και προωθήσεις πωλήσεων. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε την επιλογή "Μην ενοχλείτε" στις "Ρυθμίσεις" στο κινητό σας τηλέφωνο ή άλλες συσκευές ή, όπου ισχύει, στην εφαρμογή ή στον επίσημο λογαριασμό WeChat.

e)       Εξυπηρέτηση πελατών και εξυπηρέτηση μετά την πώληση: Οι εκπρόσωποι εξυπηρέτησης πελατών και εξυπηρέτησης μετά την πώληση μπορεί να χρησιμοποιήσουν τις πληροφορίες λογαριασμού και τις πληροφορίες φορτωτικών. Αυτό γίνεται για να εγγυηθεί η ασφάλεια του λογαριασμού σας. Το τηλεφωνικό μας κέντρο και οι διαδικτυακοί εκπρόσωποι εξυπηρέτησης πελατών θα χρησιμοποιήσουν τις Πληροφορίες λογαριασμού και τις Πληροφορίες της φορτωτικής σας για να επαληθεύσουν την ταυτότητά σας. Όταν θέλετε να σας παρέχουμε εξυπηρέτηση πελατών ή/και εξυπηρέτηση μετά την πώληση σε σχέση με τις Υπηρεσίες που σας παρέχουμε, θα ζητήσουμε τις Πληροφορίες της φορτωτικής σας και τις πληροφορίες διαδρομής της αποστολής. Μπορεί επίσης να σας ζητηθεί να παράσχετε πρόσθετες πληροφορίες, εάν χρειάζεται, για να απαντήσουμε στο ερώτημά σας.

f)        Έρευνες: Όπου διεξάγουμε έρευνες, ενδέχεται να συλλέξουμε πληροφορίες που μας υποβάλλατε εάν επιλέξετε να συμμετάσχετε στην έρευνά μας (συμπεριλαμβανομένου του ονόματος της επαφής, της εταιρείας, του τηλεφώνου επικοινωνίας, της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, των στοιχείων του αιτήματος που υποβλήθηκε από εσάς στο "Αίτημα Συνεργασίας" στον επίσημο ιστότοπο της SF).

g)       Βελτίωση των προϊόντων ή των υπηρεσιών μας: Με βάση τα στοιχεία του λογαριασμού σας και τις πληροφορίες φορτωτικής, ενδέχεται να δημιουργήσουμε ένα προφίλ χρήστη για να σας παρέχουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες και να στείλουμε πληροφορίες σχετικά με υπηρεσίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Όπου ισχύει, ενδέχεται να συνδυάσουμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε από τις διάφορες συσκευές σας για να βελτιώσουμε την προσφορά της υπηρεσίας μας(π.χ. για να διασφαλιστεί ότι οι Υπηρεσίες που σας προσφέρονται από διάφορες συσκευές είναι σταθερές ή/και συμπληρώνει η μία την άλλη). Προκειμένου να σας παρέχουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες και για να βελτιώσουμε τις Υπηρεσίες μας (συμπεριλαμβανομένης της βελτίωσης της απόδοσης της γρήγορης συλλογής / παράδοσης και της συνολικής εμπειρίας των πελατών), ενδέχεται, όπου επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία, να συνδυάσουμε και να αναλύσουμε δεδομένα σχετικά με τις πληροφορίες που συλλέγουμε για εσάς (i) μέσω της χρήσης των Υπηρεσιών μας από εσάς, ή (ii) από δημόσια διαθέσιμες πηγές (όπως επίσημες κυβερνητικές ιστοσελίδες (π.χ. κλαδική και εμπορική υπηρεσία, το υπουργείο μεταφορών, τις εφορίες και δικαστήρια)).

h)       Ασφάλεια: Προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των συστημάτων μας (π.χ. για την αποφυγή οποιασδήποτε επίθεσης ηλεκτρονικού ψαρέματος, προστασία του λογαριασμού σας), όπου επιτρέπεται ή/και απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία, ενδέχεται να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες του προγράμματος περιήγησής σας, τη διεύθυνση URL, τις πληροφορίες χρεώσεων, τις πληροφορίες σχετικά με το λογισμικό ή την συσκευή που χρησιμοποιείτε. Συλλέγουμε επίσης πληροφορίες για εσάς μέσω των συστημάτων ασφαλείας μας (όπως CCTV) όταν επισκέπτεστε τους χώρους μας.

i)        Άμεσο μάρκετινγκ: Προκειμένου να προωθήσουμε τις Υπηρεσίες μας, και στο βαθμό που επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία, ενδέχεται να πραγματοποιήσουμε άμεσο μάρκετινγκ, συμπεριλαμβανομένης της αποστολής διαφημίσεων και άλλων εμπορικών πληροφοριών που μπορεί να ενδιαφέρουν εσάς ή τον οργανισμός σας. Για το σκοπό αυτό, θα επεξεργαζόμαστε το όνομά σας, στοιχεία του οργανισμού και επικοινωνίας, όπως την εταιρική σας διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

j)        Ανωνυμοποίηση: Με την επιφύλαξη της ισχύουσας νομοθεσίας, ενδέχεται να ανωνυμοποιήσουμε, να συγκεντρώσουμε ή να απο-χαρακτηρίσουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες (έτσι ώστε δεν θα είναι δυνατή η ταυτοποίησή σας) για να πραγματοποιήσουμε αναλύσεις δεδομένων, στατιστικές μελέτες και να μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε πώς μπορούμε να βελτιώσουμε τις Υπηρεσίες.

 

2.       Νομικές βάσεις για την επεξεργασία δεδομένων

Για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, η SF χρειάζεται νόμιμη βάση. Η νόμιμη βάση για την επεξεργασία μας εξαρτάται από τους σκοπούς της επεξεργασίας. Κάθε φορά που συλλέγουμε ή με άλλο τρόπο επεξεργαζόμαστε τις προσωπικές σας πληροφορίες, το κάνουμε στις ακόλουθες νομικές βάσεις:

a)       Όπου απαιτείται από το νόμο, η συγκατάθεσή σας για μια την εν λόγω συλλογή και επεξεργασία (για παράδειγμα, μπορεί να χρειαζόμαστε τη συγκατάθεσή σας για να επεξεργαστούμε τις προσωπικές σας πληροφορίες για δραστηριότητες άμεσου μάρκετινγκ ή όταν χρησιμοποιείται τεχνολογία όπως cookies).

b)       Από ανάγκη για την εκτέλεση μιας σύμβασης μαζί σας, όπως της συμφωνίας σας με τους Όρους Χρήσης και άλλες συμφωνίες.

c)       Για τους σκοπούς των νόμιμων επιχειρηματικών μας συμφερόντων, υπό την προϋπόθεση ότι, σε κάθε περίσταση, θα σταθμίσουμε την αναγκαιότητα της επεξεργασίας μας για το σκοπό αυτό, έναντι των συμφερόντων απορρήτου και εμπιστευτικότητας σας, συμπεριλαμβανομένων των λογικών προσδοκιών σας, του αντίκτυπου της επεξεργασίας και τυχόν εγγυήσεων που είναι ή θα μπορούσαν να τεθούν σε ισχύ. Σε κάθε περίπτωση, θα περιορίσουμε την εν λόγω επεξεργασία για το νόμιμο επιχειρηματικό μας συμφέρον στο αναγκαίο για τους σκοπούς της. Όταν επεξεργαζόμαστε προσωπικές πληροφορίες με βάση ότι η επεξεργασία είναι απαραίτητη για τους σκοπούς των νόμιμων επιχειρηματικών μας συμφερόντων, αυτά τα συμφέροντα περιλαμβάνουν:

 1.         την προώθηση των Υπηρεσιών μας, τη βελτίωση της εμπειρίας σας όταν αλληλεπιδράτε μαζί μας.
 2.        την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων, όπου η επεξεργασία μας δίνει τη δυνατότητα να βελτιώσουμε, να τροποποιήσουμε, να εξατομικεύσουμε ή να βελτιώσουμε με άλλο τρόπο τις Υπηρεσίες και τις επικοινωνίες μας προς όφελος των πελατών μας και για να κατανοήσουμε καλύτερα πώς οι χρήστες αλληλεπιδρούν με τις Υπηρεσίες μας
 3.         για μεταφορές εντός του οργανισμού για διοικητικούς και άλλους νόμιμους επιχειρηματικούς σκοπούς
 4.        για την ανίχνευση και πρόληψη της απάτης
 5.         για την υπεράσπιση ή την υποβολή νομικών διεκδικήσεων
 6.         για την ενίσχυση της ασφάλειας των εργαζομένων μας και τρίτων (όπως των επισκεπτών) (συμπεριλαμβανομένης της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, της βελτίωσης της ασφάλειας του δικτύου και των πληροφοριακών συστημάτων μας)
 7.        για γενικές επιχειρηματικές δραστηριότητες και επιμέλεια (για παράδειγμα, ανάπτυξη και διατήρηση σχέσεων με πωλητές, συνεργάτες και άλλους οργανισμούς και συναλλαγές με άτομα που εργάζονται για αυτούς), και
 8.        για την παροχή των Υπηρεσιών μας σε εσάς.

d)       Όπου η επεξεργασία των προσωπικών σας πληροφοριών είναι απαραίτητη για τη συμμόρφωση με μια νομική υποχρέωση, για παράδειγμα, περίοδος νόμιμης φορολογικής διατήρησης, απάντηση σε αιτήματα κρατικών υπηρεσιών (όπως δικαστήρια), τελωνειακές αρχές για σκοπούς εκτελωνισμού.

Εάν θέλετε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα νόμιμα συμφέροντά μας για την επεξεργασία των προσωπικών σας πληροφοριών, επικοινωνήστε μαζί μας όπως ορίζεται παρακάτω.

Θα λάβουμε επίσης πληροφορίες σχετικά με εσάς (συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών σας πληροφοριών) εάν χρησιμοποιείτε άλλους ιστότοπους ή εφαρμογές που λειτουργούν ή άλλες υπηρεσίες που παρέχονται από εμάς ή τις εταιρείες του ομίλου μας. Σε αυτήν την περίπτωση, αυτές οι πληροφορίες θα μοιραστούν εντός της ομάδας και θα συνδυαστούν με πληροφορίες που συλλέγονται σε αυτήν. Μπορεί επίσης να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω των λογαριασμών σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δεν λαμβάνουμε αυτοματοποιημένες αποφάσεις που έχουν σημαντικές νομικές επιπτώσεις σε εσάς. Ωστόσο, εάν αυτό αλλάξει στο μέλλον, θα διασφαλίσουμε ότι αυτή η λήψη αποφάσεων είναι σύμφωνη με την ισχύουσα νομοθεσία και ότι θα ενημερωθείτε για τη λήψη αποφάσεων σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

3.       Τρόποι συλλογής των δεδομένων και των πηγών δεδομένων σας

Οι προσωπικές σας πληροφορίες είτε (α) παρέχονται από εσάς (π.χ. μέσω της Ιστοσελίδας μας / όπου χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες μας), (β) προέρχονται από τρίτα μέρη (όπως άλλες οντότητες του ομίλου μας), ή (γ) προέρχονται από δημόσια διαθέσιμες πηγές (π.χ. Διαδίκτυο, Εταιρεία).

Ενδέχεται να συλλέξουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες εάν εσείς ή η εταιρεία σας προμηθεύετε προϊόντα ή/και μας παρέχετε Υπηρεσίες ή εάν προμηθεύουμε προϊόντα ή/και παρέχουμε Υπηρεσίες σε εσάς ή την εταιρεία σας (και στις περιπτώσεις όπου πραγματοποιούμε άμεσο μάρκετινγκ), και

Επιπλέον, ενδέχεται επίσης να συλλέξουμε προσωπικές πληροφορίες σχετικά με εσάς από τις ακόλουθες πηγές:

 •          Άμεσα και έμμεσα από δραστηριότητα στον Ιστότοπο. Για παράδειγμα, από πληροφορίες χρήσης ιστότοπου που συλλέγονται αυτόματα. Επιπλέον, όπως πολλοί οργανισμοί, χρησιμοποιούμε "cookies" που είναι μικρά αρχεία κειμένου που μπορεί να χρησιμοποιήσει ένας ιστότοπος για την αναγνώριση χρηστών, τη διευκόλυνση της συνεχούς πρόσβασης και τη χρήση του ιστότοπου από τον χρήστη και την παρακολούθηση της συμπεριφοράς χρήσης, για παράδειγμα, των ιστοσελίδων που επισκέπτεστε. Ανατρέξτε στην Πολιτική Cookies για περισσότερες πληροφορίες
 •          Από ιστότοπους κοινωνικών μέσων
 •          Από στρατηγικούς επιχειρηματικούς συνεργάτες που μας βοηθούν στην παροχή ορισμένων συναλλαγών και Υπηρεσιών (π.χ. εξουσιοδοτημένοι μεταπωλητές, εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες που ενδέχεται να συλλέγουν τα δέματά σας για λογαριασμό μας, παρόχους πιστωτικών καρτών, επεξεργασία πληρωμών, Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προμηθευτές προϊόντων, διαφημιστικά δίκτυα, πάροχοι αναλυτικών στοιχείων , φιλοξενία και άλλους στρατηγικούς εταίρους).

 

4.       Νομικές και άλλες απαιτήσεις

Όπως εξηγήθηκε παραπάνω, ορισμένες από τις προσωπικές πληροφορίες που ζητάμε απαιτούνται για την παροχή των Υπηρεσιών και εάν δεν παραχθούν, μπορεί να μην είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε τις σχετικές Υπηρεσίες ή να παρέχουμε πληροφορίες που έχετε ζητήσει από εμάς.

Οι προσωπικές σας πληροφορίες μπορεί επίσης να υποβληθούν σε επεξεργασία εάν είναι απαραίτητο κατόπιν εύλογου αιτήματος από μια υπηρεσία επιβολής του νόμου ή μια ρυθμιστική αρχή, φορέα ή οργανισμό, ή για τη διερεύνηση, την πρόληψη ή τη λήψη μέτρων σχετικά με ύποπτες παράνομες δραστηριότητες ή απάτη, για την επιβολή ή την εφαρμογή των Όρων μας Χρήσης και άλλες συμφωνίες, για την προστασία των δικαιωμάτων, της ιδιοκτησίας ή της ασφάλειας των εταιρειών του ομίλου, των πελατών, και άλλων ή για την υπεράσπιση νομικών αξιώσεων. Δεν θα διαγράψουμε προσωπικές πληροφορίες εάν σχετίζονται με μια έρευνα ή μια διαφωνία ή έως ότου το εφαρμοστέο δίκαιο επιτρέψει τη διαγραφή τους. Θα συνεχίσουν να αποθηκεύονται έως ότου επιλυθούν πλήρως αυτά τα ζητήματα και μπορούν να διαγραφούν νόμιμα.

Κάθε προσωπική πληροφορία που μας παρέχετε μέσω της Ιστοσελίδας μας πρέπει να είναι πλήρης και ακριβής. Λάβετε υπόψη ότι μπορεί να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να επαληθεύσουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες, εάν χρειαστεί.

 

5.       Πόσο καιρό διατηρούμε τις πληροφορίες σας

Θα διατηρήσουμε τις πληροφορίες σας για όσο διάστημα είναι λογικά αναγκαίο και για την αντιμετώπιση διεκδικήσεων. Επίσης, θα διατηρήσουμε τις πληροφορίες σας όπως απαιτείται για να συμμορφωθούμε με τις νομικές, λογιστικές ή τις απαιτήσεις για αναφορές. 

Υπάρχουν επίσης ορισμένοι τύποι πληροφοριών, όπως φορολογικά αρχεία, τα οποία απαιτούν διατήρηση από τη νομοθεσία για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Σε γενικές γραμμές, τα κριτήρια που χρησιμοποιούμε για να καθορίσουμε τις περιόδους διατήρησης είναι τα εξής:

 • εάν υπάρχουν συμβατικές ή νομικές υποχρεώσεις που απαιτούν από εμάς να διατηρήσουμε τα δεδομένα για ένα χρονικό διάστημα
 • αν έχετε επικοινωνήσει μαζί μας πρόσφατα
 • εάν υπάρχει μια τρέχουσα νομική αξίωση που σχετίζεται με οποιαδήποτε επαγγελματική (ή άλλη) σχέση έχετε με εμάς ή που σχετίζεται διαφορετικά με τη σχέση σας μαζί μας, και
 • εάν οποιοδήποτε εφαρμοστέο δίκαιο, καταστατικό ή κανονισμός επιτρέπει μια συγκεκριμένη περίοδο διατήρησης

Αυτά τα κριτήρια μπορεί επίσης να σημαίνουν ότι προσαρμόζουμε το χρονικό διάστημα που διατηρούμε τις κατηγορίες προσωπικών πληροφοριών που αναφέρονται παραπάνω.

Θα αφαιρέσουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες εάν δεν τις χρειαζόμαστε πλέον για τους σκοπούς που αναφέρονται παραπάνω.

Οι πρακτικές διατήρησής μας σε σχέση με ορισμένες προσωπικές πληροφορίες είναι οι εξής:

Πληροφορίες λογαριασμού και πληροφορίες φορτωτικής:

 •          Οι πληροφορίες λογαριασμού σας και πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματα, τα συμφέροντα και τα εικονικά περιουσιακά στοιχεία του λογαριασμού σας δεν θα είναι πλέον προσβάσιμες αμέσως μετά την ακύρωση του λογαριασμού σας, ωστόσο, οι λογαριασμοί ορισμένων καναλιών τοποθέτησης παραγγελιών έχουν περίοδο επαναφοράς (όπως τριάντα ημέρες), οπότε οι πληροφορίες ενδέχεται να διαγραφούν μετά από αυτήν την περίοδο. Δεν είναι δυνατή η ανάκτηση των πληροφοριών μόλις διαγραφούν.
 •          Για την ικανοποίηση των ερωτημάτων σας, οι πληροφορίες φορτωτικών θα διατηρηθούν στο ζωντανό σύστημα της SF για τριάντα ημέρες έως έξι μήνες (ανάλογα με το συγκεκριμένο κανάλι τοποθέτησης παραγγελιών) και μπορείτε να ζητήσετε πληροφορίες δρομολόγησης αποστολών στον επίσημο ιστότοπο της SF Express μέσω του αποστολέα που υποδεικνύεται στη φορτωτική, τον αριθμό κινητού τηλεφώνου του παραλήπτη ή τον αριθμό φορτωτικής και το κανάλι τοποθέτησης της παραγγελίας (όπως την εφαρμογή SF Express). Μετά τη λήξη αυτής της περιόδου, θα αφαιρέσουμε τις Πληροφορίες σας από το σύστημα της SF, έτσι ώστε να μην είναι δυνατή η ανάκτηση ή η πρόσβαση σε αυτές.
 •          Σημειώστε ότι θα χρειαστούμε τα στοιχεία τουλογαριασμού σας και τα στοιχεία της φορτωτικής για να εκτελέσουμε τη διαδικασία εκτελωνισμού. Οι τελωνειακοί νόμοι υπαγορεύουν ότι πρέπει να διατηρούμε/αποθηκεύουμε - ορισμένες - αυτές τις προσωπικές πληροφορίες. Γενικά, αυτή η περίοδος κυμαίνεται από 3 έως 7 έτη, ανάλογα με την ισχύουσα νομοθεσία για τις χώρες και τους τελωνειακούς νόμους. Σε αυτές τις περιπτώσεις, θα αποθηκεύσουμε μόνο τις προσωπικές πληροφορίες που είναι απαραίτητες για την εκπλήρωση των νομικών μας υποχρεώσεων.

Μάρκετινγκ:

 •          Θα διατηρήσουμε ένα αντίγραφο των στοιχείων επικοινωνίας σας εάν εναντιωθείτε ή εξαιρεθείτε από τη λήψη άμεσων επικοινωνιών μάρκετινγκ από εμάς. Θα προσθέσουμε τα στοιχεία σας στη λίστα καταστολής μας για να διασφαλίσουμε ότι δεν λαμβάνετε μελλοντικές επικοινωνίες μάρκετινγκ από εμάς. Επίσης, δεν θα διαγράψουμε προσωπικές πληροφορίες εάν σχετίζονται με έρευνα ή διαφωνία. Θα συνεχίσουν να αποθηκεύονται μέχρι να επιλυθούν πλήρως αυτά τα ζητήματα.

Διαφωνίες:

 •          Όπου είναι σχετικό, θα διατηρήσουμε επίσης τις προσωπικές σας πληροφορίες για το χρονικό διάστημα κάθε ισχύουσας περιόδου παραγραφής για αξιώσεις που ενδέχεται να ασκηθούν εναντίον μας αργότερα (π.χ. κατά κανόνα από έξι έως δέκα έτη ανάλογα με την ισχύουσα δικαιοδοσία). Αυτό θα μας επιτρέψει να ασκήσουμε οποιαδήποτε νόμιμα δικαιώματα έχουμε ή να υπερασπιστούμε τυχόν νομικές αξιώσεις που μπορεί να προκύψουν. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι προσωπικές πληροφορίες μπορεί να χρειαστεί να διατηρηθούν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, για παράδειγμα, όταν είμαστε σε συνεχή αλληλογραφία μαζί σας ή υπάρχει συνεχής νομική αξίωση ή κανονιστική έρευνα. Η περίοδος για την οποία διατηρούμε τις προσωπικές σας πληροφορίες εξαρτάται από τη διάρκεια της εν λόγω αξίωσης ή έρευνας και από την ανάγκη να διασφαλίσουμε ότι διατηρούμε τα απαραίτητα δεδομένα προκειμένου να ασκήσουμε τυχόν νόμιμα δικαιώματα που ενδέχεται να έχουμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνσηjoeyxie@sf-express.com για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις συγκεκριμένες περιόδους διατήρησης που ισχύουν για τα προσωπικά σας στοιχεία.

 

6.       Πληροφορίες που μοιραζόμαστε

Υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις όπου μεταφέρουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες σε τρίτους, όπως τους παρόχους υπηρεσιών μας, τις εταιρείες του ομίλου και τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου. Αυτές είναι οι εξής:

 • Μοιραζόμαστε πληροφορίες σχετικά με εσάς με άλλα μέλη του ομίλου εταιρειών μας, ώστε να μπορούμε να παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες σε ολόκληρο τον όμιλό μας. Απαιτείται να διατηρούν και να χρησιμοποιούν τις πληροφορίες σας σύμφωνα με την παρούσα Σημείωση.
 • Θα μοιραστούμε τις προσωπικές σας πληροφορίες και θα έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες από παρόχους αναλυτικών στοιχείων και μηχανών αναζήτησης που μας βοηθούν στη βελτίωση και βελτιστοποίηση του ιστότοπου και της εφαρμογής και για καλύτερη εξατομίκευση του περιεχομένου και της διαφήμισης.
 • Μοιραζόμαστε τις πληροφορίες σας με τους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες μας, μεταπωλητές, ορισμένους εργολάβους ή παρόχους υπηρεσιών, όπως επεξεργαστές δεδομένων. Ενδέχεται να επεξεργαστούν τις προσωπικές σας πληροφορίες για εμάς, για παράδειγμα, εάν χρησιμοποιούμε έναν πάροχο υπηρεσιών cloud (όπως το AWS). Άλλοι πάροχοι υπηρεσιών περιλαμβάνουν διαφημιστικούς οργανισμούς, προμηθευτές συστημάτων πληροφορικής, ειδικούς δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και αποκατάστασης καταστροφών, παρόχους email και εξωτερικά τηλεφωνικά κέντρα. Οι προμηθευτές και οι πάροχοι υπηρεσιών μας θα πρέπει να πληρούν τα πρότυπά μας για την επεξεργασία πληροφοριών και ασφάλειας. Οι πληροφορίες που τους παρέχουμε, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών σας, θα παρέχονται μόνο σε σχέση με την απόδοση της λειτουργίας τους. Δεν θα επιτρέπεται να χρησιμοποιούν τις πληροφορίες σας για άλλους σκοπούς εκτός από αυτούς που περιγράφονται στην παρούσα ειδοποίηση.
 • Ενδέχεται να μοιραστούμε τις πληροφορίες σας με τους επεξεργαστές πληρωμών. Όταν πραγματοποιείτε μια παραγγελία, μπορείτε να επιλέξετε τις υπηρεσίες πληρωμών που παρέχονται από το συνδεδεμένο μέρος της SF ή από οποιονδήποτε τρίτο οργανισμό πληρωμών που συνεργάζεται με τη SF (π.χ. SF Financial, Alipay, WeChat Pay, Unionpay, NetsUnion, εφεξής τα "Ιδρύματα Πληρωμών"), και θα παράσχουμε τον αριθμό της παραγγελίας SF και το ποσό της συναλλαγής σας σε αυτά τα Ιδρύματα Πληρωμών για να επιβεβαιώσουμε την οδηγία πληρωμής και την πλήρη πληρωμή σας.

Οι προσωπικές σας πληροφορίες ενδέχεται να μεταφερθούν σε άλλους οργανισμούς τρίτων σε ορισμένα σενάρια:

 • εάν συζητάμε για την πώληση ή μεταβίβαση μέρους ή όλης της επιχείρησής μας - οι πληροφορίες ενδέχεται να μεταβιβαστούν σε υποψήφιους αγοραστές υπό κατάλληλους όρους σε σχέση με το απόρρητο
 • εάν αναδιοργανωθούμε ή πουληθούμε, οι πληροφορίες ενδέχεται να μεταφερθούν σε έναν αγοραστή ο οποίος μπορεί να συνεχίσει να σας παρέχει υπηρεσίες.
 • εάν απαιτείται από το νόμο ή από οποιονδήποτε κανονιστικό κώδικα ή πρακτική που ακολουθούμε, ή εάν μας ζητηθεί από οποιαδήποτε δημόσια ή ρυθμιστική αρχή - για παράδειγμα την Αστυνομία ή τις τελωνειακές αρχές.
 • εάν υπερασπιζόμαστε μια νομική αξίωση, οι πληροφορίες σας ενδέχεται να μεταφερθούν όπως απαιτείται σε σχέση με την υπεράσπιση αυτής της αξίωσης.

Οι προσωπικές σας πληροφορίες ενδέχεται να κοινοποιηθούν εάν γίνουν ανώνυμα και συγκεντρωτικά, καθώς σε τέτοιες περιπτώσεις οι πληροφορίες θα πάψουν να είναι προσωπικές πληροφορίες.

 

7.       Πού θα φυλάσσονται οι πληροφορίες σας

Οι πληροφορίες που συλλέγουμε από εσάς ενδέχεται να μεταφερθούν και να αποθηκευτούν σε προορισμό εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (EEA, European Economic Area), συμπεριλαμβανομένης της Κίνας που δεν έχει ισοδύναμους νόμους για την προστασία δεδομένων με αυτούς που ισχύουν για την Ευρώπη. Μπορεί επίσης να υποβληθούν σε επεξεργασία από προσωπικό που εργάζεται εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου και/ή ΕΕ που εργάζεται για εμάς, για μία από τις συνδεδεμένες εταιρείες μας ή για τον οργανισμό που φιλοξενεί τον Ιστότοπό μας.

Όταν μεταφέρουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου ή/και του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕEA), θα λάβουμε σχετικά μέτρα για την προστασία των πληροφοριών σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς. Ωστόσο, ανεξάρτητα από τις διαφορές των χωρών προορισμού μεταφοράς πληροφοριών, θα προστατεύσουμε αυτές τις πληροφορίες σε επίπεδο όχι χαμηλότερο από το επίπεδο προστασίας δεδομένων της χώρας στην οποία συλλέχθηκαν αρχικά οι προσωπικές πληροφορίες.

Για μεταφορές εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου ή/και του ΕEA, θα χρησιμοποιήσουμε κατά κανόνα τις Τυπικές Συμβατικές ρήτρες (SCCs, Standard Contractual Clauses) ως έναν τρόπο για να διασφαλίσουμε ότι υπάρχουν επαρκείς εγγυήσεις. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε αυτά τα πρότυπα συμβόλαια. Εάν θέλετε να λάβετε αντίγραφα των εγκεκριμένων SCCs από τον ρυθμιστή, επικοινωνήστε μαζί μας στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας.

 

8.       Τα δικαιώματά σας

Έχετε ορισμένα δικαιώματα σε σχέση με τις πληροφορίες σας. Ορισμένα από αυτά τα δικαιώματα θα ισχύουν μόνο σε ορισμένες περιπτώσεις. Εάν θέλετε να ασκήσετε ή να συζητήσετε οποιοδήποτε από αυτά τα δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνσηjoeyxie@sf-express.com

 • Πρόσβαση : δικαιούστε να μας ρωτήσετε εάν επεξεργαζόμαστε τις πληροφορίες σας και, εάν το κάνουμε, μπορείτε να ζητήσετε πρόσβαση στις προσωπικές σας πληροφορίες. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να λάβετε ένα αντίγραφο των προσωπικών πληροφοριών που διατηρούμε για εσάς και ορισμένες άλλες πληροφορίες σχετικά με αυτό.
 • Διόρθωση : δικαιούστε να ζητήσετε τη διόρθωση τυχόν ελλιπών ή ανακριβών προσωπικών πληροφοριών που διατηρούμε για εσάς.
 • Διαγραφή : δικαιούστε να μας ζητήσετε να διαγράψουμε ή να αφαιρέσουμε προσωπικές πληροφορίες σε ορισμένες περιπτώσεις. Υπάρχουν επίσης ορισμένες εξαιρέσεις όπου ενδέχεται να αρνηθούμε ένα αίτημα διαγραφής, για παράδειγμα, όταν οι προσωπικές πληροφορίες απαιτούνται για συμμόρφωση με το νόμο ή σε σχέση με αξιώσεις.  
 • Περιορισμός: δικαιούστε να μας ζητήσετε να αναστείλουμε την επεξεργασία ορισμένων προσωπικών σας πληροφοριών σχετικά με εσάς, για παράδειγμα εάν θέλετε να εξακριβώσουμε την ακρίβειά τους ή τον λόγο επεξεργασίας τους.
 • Μεταφορά: μπορείτε να ζητήσετε τη μεταφορά ορισμένων προσωπικών σας πληροφοριών σε άλλο μέρος.
 • Εναντίωση: όπου επεξεργαζόμαστε τις προσωπικές σας πληροφορίες βάσει νόμιμου συμφέροντος (ή αυτά τρίτων) μπορείτε να το αμφισβητήσετε. Ωστόσο, ενδέχεται να δικαιούμαστε να συνεχίσουμε την επεξεργασία των πληροφοριών σας με βάση τα νόμιμα συμφέροντά μας ή όταν αυτό σχετίζεται με νομικές αξιώσεις. Έχετε επίσης το δικαίωμα να εναντιωθείτε όταν επεξεργαζόμαστε τις προσωπικές σας πληροφορίες για σκοπούς άμεσου μάρκετινγκ.
 • Συναίνεση: όπου επεξεργαζόμαστε προσωπικές πληροφορίες κατόπιν συναίνεσης, μπορείτε να αποσύρετε τη συναίνεσή σας.

Έχετε επίσης το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία σε εποπτική αρχή, ιδίως στο κράτος μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπου διαμένετε συνήθως όπου εδρεύουμε ή όπου έχει υποβληθεί η υποτιθέμενη παραβίαση του νόμου περί προστασίας δεδομένων. Στο Ηνωμένο Βασίλειο μπορείτε να υποβάλετε καταγγελία στο Γραφείο Επιτρόπου Πληροφοριών (Τηλ: 0303 123 1113 ή στοwww.ico.org.uk ).

 

9.       Ασφάλεια

Δεσμευόμαστε να διατηρούμε τις προσωπικές σας πληροφορίες ασφαλείς. Έχουμε λάβει φυσικά, τεχνικά και διοικητικά μέτρα για την αποτροπή μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης ή χρήσης των πληροφοριών σας.

 

10.    Σύνδεσμοι σε ιστότοπο τρίτων

Ο ιστότοπός μας, τα ενημερωτικά δελτία, οι ενημερώσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και άλλες επικοινωνίες ενδέχεται, ανά διαστήματα, να περιέχουν συνδέσμους προς και από τους ιστότοπους άλλων, συμπεριλαμβανομένων των συνεργαζόμενων δικτύων μας, διαφημιστών και άλλων εταιρειών του ομίλου ή/και κοινωνικών δικτύων, όπως σας προσφέρονται και υποστηρίζονται από το πρόγραμμα περιήγησής σας.

Οι προσωπικές πληροφορίες που παρέχετε μέσω αυτών των ιστότοπων δεν υπόκεινται σε αυτήν την Ειδοποίηση και η επεξεργασία των προσωπικών σας πληροφοριών από αυτούς τους ιστότοπους δεν αποτελεί ευθύνη μας. Εάν ακολουθήσετε έναν σύνδεσμο σε οποιονδήποτε από αυτούς τους ιστότοπους, σημειώστε ότι αυτοί οι ιστότοποι έχουν τις δικές τους ειδοποιήσεις που θα καθορίζουν τον τρόπο συλλογής και επεξεργασίας των πληροφοριών σας κατά την επίσκεψή σας σε αυτούς τους ιστότοπους. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σκοπό και το εύρος της συλλογής και επεξεργασίας δεδομένων σε σχέση με τις λειτουργίες κοινής χρήσης, επισκεφτείτε τις Ειδοποιήσεις οντοτήτων μέσω των οποίων επιλέγετε να κάνετε κοινοποίηση.

 

11.    Αλλαγές στην παρούσα ειδοποίηση

Αυτή η ειδοποίηση μπορεί να αλλάξει ανά διαστήματα.

Εάν αλλάξουμε κάτι σημαντικό σχετικά με αυτήν την ειδοποίηση (τις πληροφορίες που συλλέγουμε, πώς τις χρησιμοποιούμε ή γιατί) θα επισημάνουμε αυτές τις αλλαγές στο επάνω μέρος της ειδοποίησης και θα παρέχουμε έναν εμφανή σύνδεσμο σε αυτήν για ένα εύλογο χρονικό διάστημα μετά την αλλαγή.

Μόλις δημοσιευτεί η εν λόγω ειδοποίηση στον Ιστότοπό μας, θα τεθεί αυτόματα σε ισχύ. Η τελευταία έκδοση αυτής της ανακοίνωσης θα υπερισχύει όλων των προηγούμενων εκδόσεων.

Εάν θέλετε να έχετε πρόσβαση σε προηγούμενες εκδόσεις αυτής της ειδοποίησης, επικοινωνήστε μαζί μας.

 

12.    Πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας

Εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο διαχειριζόμαστε τις προσωπικές πληροφορίες που διατηρούμε για εσάς ή ανησυχείτε ότι μπορεί να έχουμε παραβιάσει το απόρρητό σας και θέλετε να υποβάλετε καταγγελία, επικοινωνήστε μαζί μας όπως ορίζεται παρακάτω. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να επιλύσουμε την καταγγελία σας.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την παρούσα ειδοποίηση, επικοινωνήστε μαζί μας:

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: joeyxie@sf-express.com,

Διεύθυνση:4th Floor Imperial House, 8 Kean Street, London, United Kingdom, WC2B 4AS.

 

Παράρτημα 1

Στοιχεία επικοινωνίας των Ελεγκτών Δεδομένων που υπόκεινται στην παρούσα Ειδοποίηση

 

SF Express (Europe) Co., Ltd .:

Διεύθυνση: 4th Floor Imperial House, 8 Kean Street, London, United Kingdom, WC2B 4AS.

Εάν έχετε ερωτήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας:

E-mail:joeyxie@sf-express.com

 

顺丰速运有限公司

SF Express Co., Ltd .:

Διεύθυνση: 中国深圳市高新技术产业园区南区学府路深圳市软件产业基地,邮编:518054              

Shenzhen Software Industry Base, Xuefu Road, Hi-tech Industrial Park South, Shenzhen, 518054, P.R. China

Εάν έχετε απορίες για την S.F. Express Co., Ltd., επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας που παρέχονται παραπάνω.

 

顺丰科技有限公司

SF Technology Co., Ltd.:

Διεύθυνση: 中国深圳市高新技术产业园区南区学府路深圳市软件产业基地,邮编:518054              

Shenzhen Software Industry Base, Xuefu Road, Hi-tech Industrial Park South, Shenzhen, 518054, P.R. China

Το όνομα και τα στοιχεία επικοινωνίας του αντιπροσώπου της SF Technology Co. Ltd. είναι τα εξής:

Όνομα: SF Express (Europe) Co., Ltd.

Στοιχεία επικοινωνίας:joeyxie@sf-express.com

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις για την SF Technology Co., Ltd. , επικοινωνήστε με τον Αντιπρόσωπο χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας που παρέχονται παραπάνω.

 

 

Παράρτημα 2

Ευθύνες σε σχέση με τον κοινό έλεγχο

 

Η SF Express (Europe) Co., Ltd. ("SF UK") και η S.F. Express Co., Ltd. ("SF China") είναι από κοινού υπεύθυνοι επεξεργασίας δεδομένων όσον αφορά τις δραστηριότητες επεξεργασίας που εκτελούν κατά την παροχή των υπηρεσιών μας σε εσάς. Αυτό σημαίνει ότι ενδέχεται να καθορίσουν από κοινού τους σκοπούς και τα μέσα επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων.

 

Ο παρακάτω πίνακας παρουσιάζει τις ρυθμίσεις που έχουν συμφωνηθεί μεταξύ της SF China και της SF UK ως από κοινού υπεύθυνοι επεξεργασίας δεδομένων, συμπεριλαμβανομένου του ποιος θα είναι υπεύθυνος για την παροχή πληροφοριών σχετικά με το πώς και γιατί χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας και ποιος θα είναι υπεύθυνος για την αντιμετώπιση ενός αιτήματος από εσάς.

 

 

Ευθύνες

 

Υπεύθυνο μέρος

Παροχή ειδοποιήσεων απορρήτου

Και οι δύο

 

Απάντηση σε υποκείμενα δεδομένων (συμπεριλαμβανομένων αιτημάτων ατομικών δικαιωμάτων υποκειμένου δεδομένων)

 

SFUK

Ενημέρωση Υποκειμένου Δεδομένων για την Παραβίαση Προσωπικών Δεδομένων

 

SFUK

Σημείο επικοινωνίας για όλες τις ερωτήσεις προσωπικών δεδομένων

 

Βλέπε Παράρτημα 1