Notificare privind confidențialitatea UE

 

Cea mai recentă modificare a prezentei Notificări a fost efectuată la data de 30 noiembrie 2020.

Cine suntem noi

SF Express (Europe) Co., Ltd., S.F. Express Co., Ltd., și SF Technology Co. Ltd. („SF”, „noi” sau „nouă”) vă respectă întotdeauna confidențialitatea și vă prețuim încrederea pe care ne-o acordați atunci când ne transmiteți informațiile dvs. cu caracter personal.

Prezenta Notificare privind confidențialitatea („Notificarea”) stabilește modul în care colectăm, păstrăm, utilizăm, divulgăm și prelucrăm în alt mod informațiile dvs. cu caracter personal, motivele și temeiurile legale în baza cărora le prelucrăm, cu cine și în ce scopuri le partajăm, drepturile pe care le aveți și alegerile dvs. privind utilizarea de către noi a informațiilor dvs. cu caracter personal. Prezenta Notificare se aplică prelucrării de către noi a informațiilor dvs. cu caracter personal în cazurile în care această prelucrare face obiectul legilor privind protecția datelor aplicabile în Regatul Unit (inclusiv Regulamentul general privind protecția datelor). Prezenta Notificare acoperă utilizarea de către noi a informațiilor cu caracter personal atunci când vă furnizăm dvs. și organizației dvs. produse și/sau servicii, când dvs. utilizați site-ul nostru web oficial sau site-ul web IBS („Site-ul web”), aplicațiile noastre mobile (dacă este cazul) și orice alte canale sau caracteristici mobile pe care le operăm, atunci când ne plasați o comandă sau ne contactați în alt mod și când ne achiziționați serviciile și interacționați cu noi offline (denumite în mod colectiv „Serviciile”). Dacă oricare dintre aceste situații vi se aplică, vă rugăm să citiți această Notificare cu atenție. SF va afișa această Notificare sau linkurile către această Notificare pe Site-ul web (inclusiv atunci când vă plasați comenzile).

Când facem referire la „dvs.” în această Notificare, aceasta vă include pe dvs. și/sau pe organizația dvs.

SF Express (Europe) Co., Ltd., S.F. Express Co., Ltd., și SF Technology Co. Ltd. sunt operatorii de date cu privire la informațiile dvs. cu caracter personal pe care le prelucrează. Informațiilelor de contact sunt indicate în Anexa 1 din această Notificare.

SF Express (Europe) Co., Ltd. și S.F. Express Co., Ltd. sunt operatori de date asociați cu privire la activitățile de prelucrare pe care le realizează atunci când vă furnizează servicii. Pentru mai multe informații, consultați Anexa 2 din prezenta Notificare.

 

Copii

Nu colectăm cu bună știință informații de la copii cu vârsta mai mică de 18 ani, iar Serviciile noastre nu le sunt destinate. Dacă aveți vârsta mai mică de 18 ani, nu ne puteți trimite nicio informație cu caracter personal și nu vă puteți înregistra pentru Servicii și, dacă doriți să utilizați Serviciile noastre, vă rugăm să rugați un părinte sau un tutore să vă asiste.

În cazul în care dvs. - în calitate de persoană cu autoritate părintească asupra copilului - aflați că copilul dvs. ne-a transmis informații cu caracter personal fără aprobarea dvs., vă rugăm să ne contactați și vom elimina informațiile cu caracter personal dacă este necesar.

 

Colectarea și utilizarea datelor

Temeiuri legale pentru prelucrarea datelor

Modurile în care vă colectăm datele și sursele de date

Cerințe legale și de altă natură

Pentru cât timp păstrăm informațiile dvs.

Informații pe care le partajăm

Unde vor fi păstrate informațiile dvs.

Drepturile dvs.

Securitate

Linkuri către site-uri web ale unor terți

Modificări aduse acestei notificări

Cum ne puteți contacta

 

 

1.       Colectarea și utilizarea datelor

Noi vom colecta, păstra și utiliza informațiile dvs. cu caracter personal:

a)       pentru a ne desfășura activitatea;

b)       pentru a permite accesul la Site-ul nostru web, pentru înregistrarea pentru/abonarea la/cumpărarea/utilizarea Serviciilor noastre;

c)       pentru a permite accesul la și utilizarea aplicațiilor noastre mobile (dacă sunt disponibile) („Aplicații”);

d)       pentru a ne îndeplini obligațiile legale;

e)       pentru a îndeplini orice scop pe care vi-l facem cunoscut atunci când colectăm informațiile dvs. cu caracter personal; și

f)        pentru a îndeplini alte scopuri prezentate mai detaliat în această secțiune.

Am identificat mai jos tipurile de informații pe care le putem colecta sau primi, modul în care le vom utiliza și motivul pentru care le vom utiliza.

a)       Înregistrarea contului: pentru a finaliza crearea unui cont pe site-ul nostru web, vă vom solicita să ne furnizați următoarele informații (denumite în continuare în mod colectiv „Informații despre cont”): numărul dvs. de telefon mobil, adresa de e-mail, numele contului și parola contului. Vă vom verifica identitatea prin trimiterea unui cod de verificare prin e-mail.

b)      Servicii de logistică (inclusiv vămuirea): atunci când plasați o comandă de expediere sau informațiile dvs. ne sunt furnizate deoarece sunteți destinatarul unei expediții prin intermediul nostru, SF (sau partenerul său de afaceri autorizat, dacă este cazul) va colecta informațiile dvs. în următoarele scopuri: (i) plasarea comenzii de expediție; (ii) generarea etichetelor pentru colet; (iii) generarea de facturi pro forma; (iv) urmărirea coletelor pe măsură ce sunt transportate către destinatar; (v) gestionarea vămuirii de plecare; (vi) gestionarea vămuirii de intrare în China; și (vii) livrarea expedierii în China. Informațiile cu caracter personal pe care le vom prelucra în aceste scopuri includ următoarele:

o    numele, adresele și informațiile de contact ale expeditorului și ale destinatarului.

o    informații despre expediere („Informații privind scrisoarea de transport”) (vom utiliza aceste informații pentru a transmite o comandă, pentru a genera o scrisoare de transport pentru logistică, pentru preluarea, organizarea, depozitarea și transportul expedierii, efectuarea vămuirii pentru export sau import și pentru livrarea expedierii);

o    în cazurile permise sau impuse de lege, vom colecta documentele dvs. de identitate pentru a vă verifica identitatea și pentru a efectua declarația vamală de export sau import;

o    numele, informațiile de contact și orice alte informații pe care ni le puteți transmite atunci când ne contactați pentru o plângere sau pentru o solicitare (rețineți că dacă apelați la centrul nostru de intermediere telefonică sau ne contactați telefonic în alt mod, putem înregistra conversațiile pentru a gestiona și/sau evita orice potențiale litigii); și

o    în cazul în care adresa de livrare furnizată nouă este incorectă sau incompletă, putem, sub rezerva legislației aplicabile, completa și/sau corecta astfel de informații privind adresa folosind Informațiile privind scrisoarea de transport anterioare, pentru a evita confirmarea repetată a adresei cu expeditorul/destinatarul și pentru a garanta eficiența livrării (astfel încât riscul ca dvs. să suferiți pierderi din cauza livrării eșuate și/sau întârziate și pentru ca dvs. să beneficiați de o experiență îmbunătățită a serviciilor).

c)       Informații despre plată: În cazul în care doriți să primiți o factură pentru Serviciile noastre, vă putem, de asemenea, colecta următoarele informații: titlul facturii, codul de identificare fiscală, adresa de e-mail a destinatarului și orice informații suplimentare furnizate conform cererii dvs. de facturare, de exemplu informațiile cumpărătorului.

d)       Trimiterea mesajelor: Vom colecta informațiile dispozitivului dvs. pentru a vă putea transmite ruta expedierii, starea plății, cupoane și elemente de promovare a vânzărilor. Puteți activa „Nu deranja” în „Setări” de pe telefonul dvs. mobil sau de pe alte dispozitive sau, dacă este cazul, în APP sau în contul oficial WeChat.

e)       Asistență pentru clienți și servicii postvânzare: Reprezentanții nostru de asistență pentru clienți și servicii postvânzare pot utiliza Informațiile dvs. despre cont și Informațiile privind scrisoarea de transport. Acest lucru are loc pentru a garanta siguranța contului dvs. Reprezentanții noștri de asistență pentru clienți și centrul nostru de intermediere telefonică vor folosi Informațiile dvs. despre cont și Informațiile privind scrisoarea de transport pentru a vă verifica identitatea. Atunci când doriți ca noi să vă furnizăm asistență pentru clienți și/sau servicii postvânzare cu privire la Serviciile pe care vi le oferim, vă vom solicita Informațiile dvs. despre cont și Informațiile privind scrisoarea de transport. De asemenea, vă putem solicita să ne furnizați informații suplimentare dacă este necesar pentru a vă răspunde la întrebări.

f)        Sondaje: Atunci când desfășurăm sondaje, putem colecta informații pe care ni le furnizați în cazul în care alegeți să participați la sondajul nostru (inclusiv numele persoanei de contact, denumirea companiei, numărul de telefon de contact, adresa de e-mail, informațiile dvs. de solicitare transmise de către dvs. în cadrul „Solicitare de cooperare” pe site-ul oficial al S.F.).

g)       Îmbunătățirea produselor și serviciilor noastre: Pe baza Informațiilor dvs. despre cont și Informațiile privind scrisoarea de transport, vă putem crea un profil de utilizatori pentru a vă putea furniza servicii personalizate și pentru a vă trimite informații despre Serviciile de care puteți fi interesat(ă). În cazurile aplicabile, putem combina informațiile pe care le colectăm de la dvs. din diferite dispozitive pentru a ne îmbunătăți oferta de servicii (de ex., pentru a ne asigura că Serviciile care vă sunt oferite de pe diverse dispozitive sunt consecvente și/sau se completează unele pe celelalte). Pentru a vă furniza servicii personalizate și pentru a ne îmbunătăți Serviciile (inclusiv îmbunătățirea performanței preluării/livrării exprese și experiența generală a clienților), putem, în cazurile permise de legea aplicabilă, de asemenea, să combinăm și să efectuăm analize de date asupra informațiilor pe care le colectăm despre dvs. (i) prin utilizarea de către dvs. a Serviciilor noastre sau (ii) din surse disponibile publicului (precum site-uri web guvernamentale oficiale <de ex., ministerul de industrie și comerț, ministerul transporturilor, ministerul de finanțe, instanțe>).

h)       Securitate: Pentru a asigura securitatea sistemelor noastre (de ex., pentru a împiedica orice atac de tip „phishing”, pentru a menține siguranța contului dvs.), în cazurile permise și/sau impuse de legea aplicabilă, vă putem prelucra informațiile browser-ului, URL-ul, Informațiile privind scrisoarea de transport, informațiile despre software-ul sau dispozitivul pe care îl utilizați. De asemenea, colectăm informații despre dvs. prin intermediul sistemelor noastre de securitate (precum CCTV - televiziune cu circuit închis), atunci când ne vizitați sediul.

i)        Marketing direct: Pentru a ne promova Serviciile și în măsura permisă de legea aplicabilă, putem efectua marketing direct, inclusiv trimiterea de reclame și alte informații comerciale care pot să vă intereseze pe dvs. sau pe organizația dvs. În acest scop, vă vom prelucra numele, organizația și informațiile de contact, precum adresa de e-mail corporativă.

j)        Anonimizare: Sub rezerva legilor aplicabile, putem anonimiza, agrega sau elimina posibilitatea de identificare a datelor dvs. cu caracter personal (într-un mod care nu mai permite identificarea dvs.) pentru a efectua analize de date, studii statistice și pentru a ne ajuta să înțelegem mai bine modul în care putem să ne îmbunătățim Serviciile.

 

2.       Temeiuri legale pentru prelucrarea datelor

SF are nevoie de un temei legal pentru prelucrarea informațiilor dvs. cu caracter personal. Temeiul legal pentru prelucrarea noastră depinde de scopurile prelucrării. Ori de câte ori colectăm sau prelucrăm în alt mod informațiile dvs. cu caracter personal, facem acest lucru pe baza următoarelor temeiuri legale:

a)       În cazurile impuse de lege, consimțământul dvs. pentru o astfel de colectare și prelucrare (de exemplu, putem avea nevoie de consimțământul dvs. pentru a vă prelucra informațiile cu caracter personal pentru activități de marketing direct sau când utilizăm tehnologii ca modulele cookie);

b)       Din necesitatea de a executa un contract cu dvs., precum acceptarea de către dvs. a Condițiilor noastre de utilizare și alte acorduri;

c)       În scopul intereselor noastre legitime de afaceri, având în vedere că în fiecare circumstanță vom analiza necesitatea prelucrării noastre pentru scop față de interesele dvs. privind viața privată și confidențialitatea, inclusiv vom avea în vedere așteptările dvs. rezonabile, impactul prelucrării și orice garanții care sunt sau ar putea fi implementate. Vom limita în toate circumstanțele o astfel de prelucrare pentru interesele noastre legitime de afaceri la ceea ce este necesar pentru scopurile sale. În cazurile în care prelucrăm informații cu caracter personal în baza temeiului că prelucrarea este necesară în scopul intereselor noastre legitime de afaceri, astfel de interese includ:

 1.         promovarea Serviciilor noastre, îmbunătățirea experienței dvs. atunci când interacționați cu noi;
 2.        dezvoltarea și îmbunătățirea produselor, atunci când prelucrarea ne permite să îmbunătățim, modificăm, personalizăm sau îmbunătățim în orice mod Serviciile și comunicările noastre în beneficiul clienților noștri, și pentru a înțelege mai bine modul în care persoanele interacționează cu Serviciile noastre;
 3.         transferuri în cadrul organizației în scopuri administrative și alte scopuri legitime de afaceri;
 4.        detectarea și prevenirea fraudelor;
 5.         apărarea sau stabilirea pretențiilor noastre legale;
 6.         îmbunătățirea securității noastre, a angajaților noștri și a terților (precum invitați) (inclusiv securitatea cibernetică, inclusiv îmbunătățirea securității rețelei noastre și a sistemelor informatice);
 7.        operațiuni generale de afaceri și verificare (de exemplu, pentru a dezvolta și menține relații cu furnizorii, partenerii și alte organizații și relațiile cu persoanele care lucrează pentru aceștia/acestea); și
 8.        furnizarea Serviciilor către dvs.

d)       În cazurile în care prelucrarea informațiilor dvs. cu caracter personal este necesară pentru respectarea unei obligații legale; de exemplu, perioade legale de reținere a impozitelor, răspunsul la solicitările agențiilor guvernamentale (precum instanțele), autoritățile vamale în scopul vămuirii.

Dacă doriți să primiți mai multe informații despre interesele noastre legitime pentru prelucrarea informațiilor dvs. cu caracter personal, contactați-ne astfel cum este prezentat mai jos.

De asemenea, vom primi informații despre dvs. (inclusiv informațiile dvs. cu caracter personal) în cazul în care utilizați orice alte site-uri web sau aplicații operate sau alte servicii furnizate de către noi sau companiile grupului nostru. În acest caz, aceste informații vor fi partajate în cadrul grupului și vor fi combinate cu informațiile colectate în această privință. De asemenea, putem comunica cu dvs. prin intermediul conturilor pe platformele sociale.

Noi nu luăm decizii automatizate care au efecte juridice importante cu privire la dvs. Cu toate acestea, în cazul în care acest lucru se va schimba în viitor, ne vom asigura că acest mod de luare a deciziilor este conform cu legile aplicabile și că sunteți informat(ă) cu privire la acest mod de luare a deciziilor, conform legilor aplicabile.

3.       Modurile în care vă colectăm datele și sursele de date

Informațiile dvs. cu caracter personal sunt (a) furnizate de către dvs. (de ex., prin Site-ul nostru web/când ne utilizați Serviciile); sau (b) obținute de la terți (precum alte entități din grupul nostru); sau (c) obținute din surse accesibile publicului (de ex., Internet, Registrul de Comerț).

Vă putem colecta informațiile cu caracter personal dacă dvs. sau compania dvs. ne furnizați produse și/sau ne furnizați Servicii sau dacă noi vă furnizăm produse și/sau vă furnizăm Servicii dvs. sau companiei dvs. (inclusiv situațiile în care desfășurăm activități de marketing direct); și

Mai mult, putem, de asemenea, colecta informații cu caracter personal despre dvs. din următoarele surse;

 •          Direct și indirect, din activitatea de pe site-ul web. De exemplu, din informațiile de utilizare a site-ului web care sunt colectate automat. Mai mult, la fel ca multe organizații, utilizăm „module cookie”, care sunt fișiere mici text pe care un site web le poate utiliza pentru a recunoaște utilizatorii care se repetă, pentru a facilita accesul continuu al utilizatorului la site, pentru utilizarea site-ului și pentru a monitoriza comportamentul la utilizarea, de exemplu, a paginilor web pe care le vizitați. Vă rugăm să consultați Politica noastră privind modulele cookie pentru mai multe informații;
 •          De pe site-urile web ale Platformelor sociale;
 •          De la partenerii de afaceri strategici care ne asistă în furnizarea anumitor tranzacții și Servicii (de exemplu, revânzători autorizați, parteneri de afaceri autorizați care ar putea să colecteze coletele dvs. în numele nostru, furnizori de carduri de credit, de prelucrare a plăților, Platforme sociale, furnizori de produse, rețele de publicitate, furnizori de analize, găzduire și alți parteneri strategici).

 

4.       Cerințe legale și de altă natură

Astfel cum am explicat mai sus, unele dintre informațiile cu caracter personal pe care le solicităm sunt necesare pentru furnizarea Serviciilor și care dacă nu sunt furnizate, există posibilitatea să nu vă putem oferi Serviciile relevante sau să vă furnizăm informațiile pe care ni le-ați solicitat.

Informațiile dvs. cu caracter personal pot fi, de asemenea, prelucrate dacă este necesar, la solicitarea rezonabilă a unei autorități, organism sau agenție de aplicare a legii sau de reglementare sau pentru a investiga, preveni sau lua măsuri cu privire la activități ilegale suspectate sau fraudă, pentru a executa sau aplica Condițiile noastre de utilizare sau alte acorduri, pentru a proteja drepturile, proprietatea sau siguranța companiilor din grup, a utilizatorilor, a clienților și a altor persoane pentru apărarea pretențiilor legale. Nu vom șterge informațiile cu caracter personal dacă acestea sunt relevante pentru o investigație sau un litigiu sau până la momentul în care legea aplicabilă permite ștergerea acestora. Acestea vor continua să fie stocate până la rezolvarea completă a acestor dispute, iar datele pot fi șterse în mod legal.

Orice informații cu caracter personal pe care ni le furnizați prin intermediul site-ului nostru web trebuie să fie complete și exacte. Rețineți că vă putem contacta pentru a verifica informațiile dvs. cu caracter personal, dacă avem nevoie să facem acest lucru.

 

5.       Pentru cât timp păstrăm informațiile dvs.

Vom păstra informațiile dvs. cu caracter legal atât timp cât este necesar în mod rezonabil și pentru a gestiona pretențiile. De asemenea, vom păstra informațiile dvs. atât timp cât este necesar pentru a respecta cerințele legale de contabilitate sau raportare.

De asemenea, există anumite tipuri de informații, precum înregistrările fiscale, care trebuie păstrate o anumită perioadă de timp, conform legii.

În termeni generali, criteriile pe care le utilizăm pentru a determina perioadele de păstrare sunt următoarele:

 • dacă există obligații contractuale sau legale care ne impun să păstrăm datele pentru o perioadă de timp;
 • dacă ați interacționat recent cu noi;
 • dacă există o pretenție legală în curs care are legătură cu orice relație de afaceri (sau de altă natură) pe care o aveți cu noi sau care este legată în alt mod de relația dvs. cu noi; și
 • dacă orice lege, statut sau reglementare aplicabilă ne permite o anumită perioadă de păstrare;

Aceste criterii pot însemna, de asemenea, că ajustăm perioada de timp în care păstrăm categoriile de informații cu caracter personal detaliate mai sus.

Vom elimina informațiile dvs. cu caracter personal în cazul în care nu mai avem nevoie de acestea în scopurile prevăzute mai sus.

Practicile noastre de păstrare cu privire la anumite informații cu caracter personal sunt următoarele:

Informații despre cont și Informații privind scrisoarea de transport:

 •          Informațiile dvs. despre cont și informațiile privind drepturile, interesele și activele virtuale din contul dvs. nu vor mai fi disponibile imediat după anularea contului dvs.; cu toate acestea, conturile anumitor canale de plasare a comenzilor au o perioadă de întoarcere (de ex., de treizeci de zile), astfel că informația poate fi ștearsă după o astfel de perioadă. Informațiile nu pot fi recuperate după ce au fost șterse.
 •          Pentru a vă răspunde la solicitare, Informațiile privind scrisoarea de transport vor fi rezervate în sistemul live al SF pentru o perioadă de la treizeci de zile până la șase luni (în funcție de canalul de plasare a comenzii respectiv) și dvs. puteți solicita informații despre ruta expedierii pe site-ul web oficial al SF Express prin intermediul expeditorului indicat pe scrisoarea de transport, numărul de telefon mobil al destinatarului sau numărul scrisorii de transport și canalul de plasare a comenzii (precum aplicația SF Express); după expirarea acestei perioade, vom elimina Informațiile dvs. privind scrisoarea de transport din sistemul principal al SF, astfel încât aceste informații nu vor mai putea fi recuperate sau accesate.
 •          Rețineți că vom avea nevoie de Informațiile dvs. despre cont și Informațiile privind scrisoarea de transport pentru a efectua procesul de vămuire. Legile vamale ne impun să păstrăm/stocăm - anumite dintre - acele informații cu caracter personal. În general, această perioadă variază de la 3 la 7 ani, în funcție de țară și legile vamale aplicabile. În acele cazuri, vom stoca doar informațiile cu caracter personal necesare pentru a ne îndeplini obligațiile legale.

Marketing:

 •          Vom păstra o copie a informațiilor dvs. de contact dacă obiectați sau alegeți să nu mai primiți comunicări de marketing direct de la noi. Vom adăuga informațiile dvs. de contact în lista noastră de ștergere, pentru a ne asigura că nu mai primiți comunicări de marketing viitoare de la noi. De asemenea, nu vom șterge informațiile cu caracter personal dacă acestea sunt relevante pentru o investigație sau un litigiu. Acestea vor continua să fie stocate până la rezolvarea completă a acestor dispute.

Litigii:

 •          În cazurile relevante, vom păstra, de asemenea, informațiile dvs. cu caracter personal pe durata oricărui termen de prescripție aplicabil pentru pretențiile care pot fi aduse împotriva noastră ulterior (de ex., de regulă, între șase și zece ani, în funcție de jurisdicția aplicabilă). Aceasta ne va permite să exercităm orice drepturi legale pe care le avem sau pentru a apăra orice pretenții legale care pot interveni. În aceste cazuri, poate fi necesar ca informațiile cu caracter personal să fie păstrate pentru o perioadă mai lungă de timp, de exemplu, în cazurile în care există o corespondență continuă cu dvs. sau există o pretenție legală continuă sau o investigație de reglementare. Perioada pentru care păstrăm informațiile dvs. cu caracter personal va depinde de durata unor astfel de pretenții sau investigații și a oricărei nevoi a noastre de a ne asigura că păstrăm datele necesare pentru a exercita orice drepturi legale pe care le avem.

Vă rugăm să ne contactați la joeyxie@sf-express.com pentru mai multe informații despre perioadele de păstrare specifice care se aplică informațiilor dvs. cu caracter personal.

 

6.       Informații pe care le partajăm

Există anumite circumstanțe în care transferăm informațiile dvs. cu caracter personal către terți, precum furnizori de servicii, companii din grup și agenții de aplicare a legii. Acestea sunt următoarele:

 • Partajăm informații despre dvs. cu alți membri ai grupului nostru de companii, astfel încât să putem furniza cele mai bune servicii în cadrul grupului nostru. Aceste părți sunt obligate să păstreze și să utilizeze informațiile dvs. conform prezentei Notificări.
 • Vom partaja informațiile dvs. cu caracter personal către și vom accesa informații de la furnizorii noștri de motoare de căutare și de analize de date care ne asistă pentru îmbunătățirea și optimizarea site-ului web și a aplicației, pentru o personalizare mai bună a conținutului și publicității.
 • Partajăm informațiile dvs. cu partenerii noștri de afaceri autorizați, revânzători, anumiți contractanți sau furnizori de servicii, precum persoane împuternicite de operator. Aceștia pot prelucra informațiile dvs. cu caracter pentru noi, de exemplu, dacă utilizăm un furnizor de servicii cloud (precum AWS). Alți furnizori de servicii includ agenții de publicitate, furnizori IT, specialiști în copii de rezervă și în recuperare după dezastre, furnizori de e-mail și centre de intermediere telefonică externalizate. Furnizorii noștri și furnizorii de servicii sunt obligați să îndeplinească standardele noastre privind prelucrarea informațiilor și securitatea. Informațiile furnizate lor, inclusiv informațiile dvs., vor fi furnizate numai în legătură cu îndeplinirea funcțiilor lor. Aceștia nu vor putea să vă utilizeze informațiile în niciun scop decât cele indicate în această Notificare.
 • Vă putem partaja informațiile cu operatorii de plăți. Atunci când plasați o comandă, puteți alege serviciile de plată furnizate de o parte legată de SF sau orice altă organizație de plată terță care cooperează cu SF (de ex., SF Financial, Alipay, WeChat Pay, Unionpay, NetsUnion, denumite în continuare „Instituții de plată”), iar noi vom furniza numărul de ordine SF și informațiile privind valoarea tranzacției către aceste Instituții de plată pentru a confirma instrucțiunile dvs. de plată și pentru a finaliza plata.

Informațiile dvs. cu caracter personal pot fi transferate către alte organizații terțe, în anumite scenarii:

 • în cazul în care discutăm despre vânzarea sau transferul unei părți sau a întregii noastre afaceri - informațiile pot fi transferate către cumpărătorii potențiali în condiții adecvate privind confidențialitatea;
 • în cazul în care ne reorganizăm sau compania este vândută, informațiile pot fi transferate unui cumpărător care poate continua să vă furnizeze servicii;
 • dacă ni se impune prin lege sau în baza oricărui cod de reglementare sau practică pe care o urmăm sau dacă ni se solicită de orice autoritate publică sau de reglementare - de exemplu, Poliția sau autoritățile vamale;
 • în cazul în care apărăm o pretenție legală, informațiile dvs. pot fi transferate astfel cum este necesar, în legătură cu apărarea unei astfel de pretenții.

Informațiile dvs. cu caracter personal pot fi partajate dacă acest lucru este realizat în mod anonim și agregat, deoarece în astfel de circumstanțe, informațiile vor înceta să mai fie informații cu caracter personal.

 

7.       Unde vor fi păstrate informațiile dvs.

Informațiile pe care le colectăm de la dvs. pot fi transferate către și păstrate într-un loc din afara Spațiului Economic European (EEA, European Economic Area), inclusiv China, care nu are legi privind protecția datelor echivalente cu cele aplicabile în Europa. De asemenea, acestea pot fi prelucrate de personal care operează în afara Regatului Unit și/sau UE care lucrează pentru noi, pentru una dintre companiile noastre afiliate sau pentru organizația care găzduiește Site-ul nostru web.

Atunci când transferăm informațiile dvs. cu caracter personal în afara Regatului Unit și/sau a Spațiului Economic European (EEA), vom lua măsurile relevante pentru a proteja informațiile conform legilor și reglementărilor aplicabile. Cu toate acestea, indiferent de diferențele dintre țările de destinație a transferului de informații, vom proteja aceste informații la un nivel care nu este mai redus decât nivelul de protecție a datelor din țara în care informațiile cu caracter personal au fost colectate inițial.

Pentru transferuri în afara Regatului Unit și/sau a EEA, vom utiliza, de regulă, Clauzele contractuale standard (SCCs, Standard Contractual Clauses) ca o modalitate de a asigura că există garanții adecvate implementate. Comisia Europeană a aprobat aceste contracte model. Dacă doriți să obțineți copii ale SCCs-urilor aprobate de organismul de reglementare, vă rugăm să ne contactați folosind informațiile de contact de mai jos.

 

8.       Drepturile dvs.

Aveți anumite drepturi în legătură cu informațiile dvs. Unele dintre aceste drepturi se vor aplica numai în anumite circumstanțe. Dacă doriți să exercitați sau să discutați despre oricare dintre aceste drepturi, vă rugăm să ne contactați la joeyxie@sf-express.com.

 • Acces: aveți dreptul să ne întrebați dacă prelucrăm informațiile dvs. și dacă facem acest lucru, puteți solicita accesul la informațiile dvs. cu caracter personal. Acest lucru vă permite să primiți o copie a informațiilor cu caracter personal pe care le deținem despre dvs. și alte anumite informații despre acestea.
 • Corectarea: aveți dreptul să solicitați corectarea oricăror informații cu caracter personal pe care le deținem despre dvs., care nu sunt complete sau nu sunt exacte.
 • Ștergerea: aveți dreptul să ne solicitați să ștergem sau să eliminăm informațiile cu caracter personal în anumite circumstanțe. De asemenea, există anumite excepții unde putem refuza o solicitare de ștergere, de exemplu, în cazurile în care informațiile cu caracter personal sunt necesare pentru respectarea legii sau în legătură cu anumite pretenții.
 • Restricționarea: aveți dreptul să ne solicitați să suspendăm prelucrarea unora dintre informațiile dvs. cu caracter personal, de exemplu, dacă doriți ca noi să stabilim exactitatea acestora sau motivul prelucrării lor.
 • Transferul: puteți solicita transferul unora dintre informațiile dvs. cu caracter personal către altă parte.
 • Obiecția: în cazurile în care vă prelucrăm informațiile cu caracter personal în baza unui interes legitim (sau al unui terț), puteți obiecta la acest lucru. Cu toate acestea, este posibil să avem dreptul să continuăm prelucrarea informațiilor dvs. pe baza intereselor noastre legitime sau dacă acestea sunt relevante pentru pretenții legale. De asemenea, aveți dreptul de a obiecta în cazul în care vă prelucrăm informațiile cu caracter personal în scopuri de marketing direct.
 • Consimțământul: în cazurile în care vă prelucrăm informațiile cu caracter personal cu consimțământ, vă puteți retrage consimțământul.

De asemenea, aveți dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere, în special în statul membru din Uniunea Europeană unde aveți reședința obișnuită, și în care ne aflăm, sau acolo unde a avut loc o presupusă încălcare a legii privind protecția datelor. În Regatul Unit, puteți depune o plângere la Biroul comisarului pentru informații (Tel: 0303 123 1113 sau la www.ico.org.uk).

 

9.       Securitate

Ne angajăm să vă păstrăm informațiile cu caracter personal în siguranță. Avem implementate măsuri fizice, tehnice și administrative pentru prevenirea accesului sau utilizării neautorizate a informațiilor dvs.

 

10.    Linkuri către site-uri web ale unor terți

Site-ul nostru web, buletinele informative, actualizările prin e-mail și alte comunicări pot, la anumite intervale, să conțină linkuri către și de la site-uri web ale altora, inclusiv rețelele noastre partenere, agenții de publicitate și alte companii din grup și/sau rețelele sociale, oferite dvs. și acceptate de browser-ul dvs.

Informațiile cu caracter personal pe care le furnizați prin aceste site-uri web nu fac obiectul acestei Notificări și gestionarea informațiilor dvs. cu caracter personal de către aceste site-uri web nu este răspunderea noastră. În cazul în care urmați un link către oricare dintre aceste site-uri web, rețineți că aceste site-uri web au propriile lor Notificări, care stabilesc modul în care informațiile dvs. sunt colectate și prelucrate atunci când vizitați aceste site-uri. Pentru mai multe informații despre scopul și sfera colectării și prelucrării datelor în legătură cu caracteristicile de partajare pe platformele sociale, vă rugăm să accesați Notificările entităților prin care alegeți să partajați.

 

11.    Modificări aduse acestei notificări

Această notificare poate fi modificată la anumite intervale.

În cazul în care modificăm orice element important în legătură cu această notificare (informațiile pe care le colectăm, modul și motivul pentru care le utilizăm), vom sublinia aceste modificări în partea superioară a notificării și vom furniza un link evidențiat pentru o durată rezonabilă de timp după modificare.

După publicarea acestei notificări pe Site-ul nostru web, aceasta va intra în vigoare automat. Cea mai recentă versiune a acestei notificări va prevala față de toate versiunile anterioare.

În cazul în care doriți să accesați versiunile anterioare ale acestei notificări, vă rugăm să ne contactați.

 

12.    Cum ne puteți contacta

În cazul în care doriți mai multe informații despre modul în care gestionăm informațiile cu caracter personal pe care le deținem despre dvs. sau dacă vă faceți griji privind posibilitatea ca noi să vă fi încălcat confidențialitatea și dorim faceți o plângere, contactați-ne astfel cum este prezentat mai jos. Vom face tot posibilul să vă rezolvăm plângerea.

În cazul în care aveți orice întrebări despre această notificare, contactați-ne:

Adresă de e-mail: joeyxie@sf-express.com,

Adresă:4th Floor Imperial House, 8 Kean Street, London, United Kingdom, WC2B 4AS.

 

Anexa 1

Informațiile de contact ale operatorilor de date care fac obiectul acestei Notificări

 

SF Express (Europe) Co., Ltd.:

Adresă: 4th Floor Imperial House, 8 Kean Street, London, United Kingdom, WC2B 4AS.

În cazul în care aveți întrebări, contactați-ne la:

E-mail:joeyxie@sf-express.com

 

顺丰速运有限公司

S.F. Express Co., Ltd.:

Adresă: 中国深圳市高新技术产业园区南区学府路深圳市软件产业基地,邮编:518054              

Shenzhen Software Industry Base, Xuefu Road, Hi-tech Industrial Park South, Shenzhen, 518054, P.R. China

În cazul în care aveți întrebări pentru S.F. Express Co., Ltd., vă rugăm să ne contactați folosind informațiile de contact furnizate mai sus.

 

顺丰科技有限公司

SF Technology Co., Ltd.:

Adresă: 中国深圳市高新技术产业园区南区学府路深圳市软件产业基地,邮编:518054              

Shenzhen Software Industry Base, Xuefu Road, Hi-tech Industrial Park South, Shenzhen, 518054, P.R. China

Numele și informațiile de contact ale reprezentantului SF Technology Co. Ltd. sunt următoarele:

Nume: SF Express (Europe) Co., Ltd.

Informații de contact:joeyxie@sf-express.com

În cazul în care aveți orice întrebări pentru SF Technology Co., Ltd., vă rugăm să contactați reprezentantul folosind informațiile de contact furnizate mai sus.

 

 

Anexa 2

Răspunderile cu privire la operațiunile operatorilor asociați

 

SF Express (Europe) Co., Ltd. („SF UK”) și S.F. Express Co., Ltd. („SF China”) sunt operatori de date asociați cu privire la activitățile de prelucrare pe care le realizează atunci când vă furnizează servicii. Aceasta înseamnă că aceștia pot determina împreună scopurile și mijloacele de prelucrare a datelor dvs.

 

Tabelul de mai jos prezintă aranjamentele care au fost convenite între SF China și SF UK în calitate de operator de date asociați, inclusiv cine va fi răspunzător pentru a vă furniza informații despre modul în care și motivul pentru care vă folosim informațiile și cine va fi răspunzător pentru gestionarea unei solicitări de la dvs.

 

 

Răspunderi

 

Partea răspunzătoare

Furnizarea notificărilor privind confidențialitatea

Ambele

 

Răspunsul către persoanele vizate (inclusiv solicitări privind drepturile individuale ale persoanelor vizate)

 

SF UK

Informarea persoanelor vizate despre încălcarea securității datelor cu caracter personal

 

SF UK

Punct de contact pentru toate întrebările privind datele cu caracter personal

 

Consultați Anexa 1.