EU tietosuojailmoitus

 

Tätä ilmoitusta on viimeisen kerran muutettu 30. marraskuuta, 2020.

Keitä olemme

SF Express (Europe) Co., Ltd., S.F. Express Co., Ltd., ja SF Technology Co. Ltd. (“SF”, “me” tai “meitä”) kunnioitamme aina yksityisyyttäsi ja arvostamme meille osoittamaasi luottamusta jakaessasi henkilötietosi meidän kanssamme.

Tämä Tietosuojailmoitus (“Ilmoitus”) asettaa tavat, joilla keräämme, säilytämme, käytämme, paljastamme ja muutoin käsittelemme henkilötietojasi, kenen kanssa ja mitä tarkoitusta varten jaamme ne, oikeudet, joihin sinulla voi olla oikeus ja vaihtoehtosi koskien käyttöämme henkilötietojesi osalta. Tätä ilmoitusta sovelletaan käsittelyssämme henkilötietojesi osalta, kun kyseisen kaltainen käsittely on tietosuojalakien alaista, joita sovelletaan Yhdistyneessä kuningaskunnassa ml. Yleinen tietosuoja-asetus (GDPR). Tämä Ilmoitus kattaa henkilötietojen käytön toimittaessamme tuotteita ja/tai palveluja sinulle tai organisaatiollesi käyttäessäsi virallista verkkosivustoamme tai IBS-verkkosivustoa (“Verkkosivusto”), matkapuhelinsovelluksia (jos sovellettavissa) ja mitään muita kanavia tai matkapuhelimen ominaisuuksia käyttäessäsi, joita operoimme ja jättäessäsi tilauksen meille ja hankkiessasi palveluja ja ollessasi vuorovaikutuksessa kanssamme verkon ulkopuolella (yhteisesti, “Palvelut”). Jos mikään näistä soveltuu sinuun, lue tämä Ilmoitus huolellisesti. SF näyttää tämän Ilmoituksen tai linkit tähän Ilmoitukseen Verkkosivustolla (ml. asettaessasi tilauksesi).

Viitatessamme ”sinuun" tässä Ilmoituksessa, tämä sisältää sinut ja/tai organisaatiosi.

SF Express (Europe) Co., Ltd., S.F. Express Co., Ltd., ja SF Technology Co. Ltd. ovat rekisterinpitäjiä henkilötietojesi osalta, joita he käsittelevät. Heidän yhteystietonsa ovat löydettävissä tämän Ilmoituksen osassa Liite 1.

SF Express (Europe) Co., Ltd, ja S.F. Express Co., Ltd. ovat yhteisrekisterinpitäjiä henkilötietojesi osalta, joita he käsittelevät toimittaessaan palvelujamme sinulle. Saadaksesi lisätietoja, ks. tämän Ilmoituksen Liite 2.

 

Lapset

Emme tietoisesti kerää henkilötietoja lapsista, jotka on alle 18-vuotiaita, eivätkä palvelumme ole suunnattuja heille. Jos olet alle 18 vuoden ikäinen, et voi lähettää, mitään henkilötietoja meille tai rekisteröityä Palveluihin ja mikäli haluat käyttää Palvelujamme, pyydä ystävällisesti vanhempaa tai huoltajaa avustamaan sinua.

Mikäli sinä, henkilönä, jolla on vanhemman vastuu lapsesta, havaitset, että lapsesi on toimittanut meille henkilötietoja ilman hyväksyntääsi, ota meihin yhteyttä voidaksemme poistaa kyseiset henkilötiedot tarvittaessa.

 

Tietojen keräys ja käyttö

Laillinen perusta tietojen käsittelylle

Keräysmenetelmämme ja tietolähteet

Lailliset ja muut vaatimukset

Kuinka pitkään säilytämme tietojasi

Tiedot, joita jaamme

Missä tietojasi säilytetään

Oikeutesi

Turvallisuus

Linkit kolmansien osapuolten sivustoille

Muutokset tähän ilmoitukseen

Yhteydenotto meihin


 

1.       Tietojen keräys ja käyttö

Kuinka käytämme henkilökohtaisia tietojasi:

a)       liiketoimiemme suorittamiseksi;

b)       mahdollistamaan pääsyn verkkosivustollemme, rekisteröitymään / tilaamaan / hankkimaan / palvelujemme käyttöä;

c)       mahdollistamaan matkapuhelinsovelluksiimme (missä käytettävissä) ("Sovellukset”) pääsyn ja käytön;

d)       täyttämään lailliset velvoitteemme;

e)       täyttämään kaikki käyttötarkoitukset, jotka teemme sinulle tiedettäviksi henkilötietojasi kerätessämme; ja

f)        täyttämään muut tarkoitukset, jotka ovat yksityiskohtaisemmin kuvattuja tässä osassa.

Olemme alla olevassa tunnistaneet tietojen tyypit, joita saatamme kerätä tai vastaanottaa, kuinka käytämme niitä ja miksi käytämmee niitä.

a)       Tilin rekisteröinti: tilin luomiseksi verkkosivustollamme, pyydämme sinua toimittamaan seuraavat lisätiedot (jäljempänä yleisesti “Tilin tiedot”): matkapuhelinnumerosi, sähköpostiosoitteen, tilin nimen ja tilin salasanan. Todennamme henkilöllisyytesi lähettämällä vahvistuskoodin sähköpostin välityksellä.

b)      Logistiikkapalvelut (mukaan lukien tulliselvitykset): jättäessäsi toimitettavan lähetystilauksen tai tietosi toimitetaan meille, johtuen siitä, että olet lähetyksen vastaanottaja, joka on jätetty toimitettavaksemme, SF (tai tämän valtuutettu liiketoimintakumppani, sovellettavasti) kerää tietosi seuraavia tarkoituksia varten: (i) lähetystilauksen jättö; (ii) pakettimerkintöjen tuottaminen; (iii) pro forma laskujen tuottaminen; (iv) paketin seuranta sen lähetyksen aikana vastaanottajalle; (v) lähtevän lähetyksen tulliselvityksen suorittaminen; (vi) tulevan lähetyksen tulliselvityksen suorittaminen Kiinassa; ja (vii) lähetyksen toimitus Kiinassa. Näihin tarkoituksiin käsittelemämme henkilötiedot ovat seuraavia:

o    lähettäjän ja vastaanottajan nimet, osoitteet and yhteystiedot;

o    lähetyksen tiedot (“Rahtikirjan lisätiedot”) (käytämme näitä tietoja voidaksemme lähettää lähetyksen, tuottaaksemme logistiikan rahtikirjan, lähetyksen noutoa, lajittelua, säilytystä varten, suorittaaksemme vienti- tai tuontitullien selvityksen ja toimittaaksemme lähetyksen);

o    lain niin salliessa tai vaatiessa, keräämme henkilöllisyystodistuksen henkilötietojesi todentamiseksi ja toimittaaksemme vienti- tai tuontitullien ilmoituksen;

o    nimi, yhteystiedot ja kaikki muut tiedot, joita saatat toimittaa meille ottaessasi yhteyttä meihin, mikäli kyseessä on valitus tai pyyntö (huomaa, että soittaessasi puhelinpalvelukeskukseemme tai ottaessasi muutoin yhteyttä puhelimitse, saatamme tallentaa keskustelut kaikkien mahdollisten riitatilanteiden hallitsemiseksi ja/tai välttämiseksi); ja

o    jos meille on toimitettu väärä tai vajavainen osoite toimitusta varten, saatamme, sovellettavan lain mukaisesti, täydentää ja/tai korjata tällaiset osoitetiedot käyttämällä aikaisemman rahtikirjasi tietoja välttääksemme toistuvia osoitteen vahvistuksia lähettäjän/vastaanottajan kanssa ja taataksemme toimituksen tehokkuuden (niin, että kärsimäsi riski väärään osoitteeseen toimituksen tai viiveen osalta toimituksessa minimoituu ja voit nauttia paremmasta palvelukokemuksesta).

c)       Maksutiedot: Halutessasi saada laskun palveluistamme, keräämme myös seuraavat tiedot: laskun otsikko, veronmaksajan tunniste, vastaanottajan sähköpostiosoite ja kaikki muut laskutustarpeidesi mukaisesti toimitetut tiedot, kuten ostajan tiedot.

d)       Lähetä viestejä: Keräämme laitetietosi, jotta voimme lähettää sinulle lähetyksen reitin, maksun tilan, kupongit ja myyntikampanjat. Voit mahdollistaa “Älä Häiritse” matkapuhelimesi tai muiden laitteiden kohdassa “Asetukset” tai milloin mahdollista, sovelluksessa (APP) tai virallisen WeChat-tilin asetuksissa.

e)       Asiakaspalvelu ja jälkimyyntipalvelut: Asiakas- ja jälkimyyntipalvelumme edustajat saattavat käyttää tili- ja rahtikirjatietojasi: Tämä ei ole tae tilisi turvallisuudesta. Asiakas- ja verkkopalvelumme edustajat käyttävät tili- ja rahtikirjatietojasi varmistaakseen henkilöllisyytesi: Halutessasi meidän toimittavan sinulle asiakaspalvelu- ja/tai jälkimyyntipalveluja liittyen sinulle toimittamiimme palveluihin, pyydämme rahtikirjatietojasi ja lähetyksen reititystietoja. Sinua saatetaan pyytää toimittamaan lisätietoja, mikäli tarpeen kyselyysi vastaamisessa.

f)        Kartoitukset: Suorittaessamme kartoituksiamme, saatamme kerätä tietoja, jotka olet lähettänyt meille, mikäli valitset osallistua kartoitukseemme (mukaan lukien yhteyshenkilön nimi, yrityksen nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, kyselytietosi, jotka olet lähettänyt “Yhteistyökyselyn” yhteydessä viraallisella S.F.-verkkosivulla).

g)       Tuotteidemme ja palvelujemme parannus: Pohjautuen tili- ja rahtikirjatietoihisi, saatamme luoda käyttäjäprofiilin toimittaaksemme sinulle henkilökohtaisia palveluja ja lähettääksemme lisätietoja palveluista, jotka saattavat olla sinulle kiinnostavia. Saatamme sovellettavasti yhdistää useilta laitteiltasi keräämiämme tietoja palvelutarjontamme parantamiseksi (esim. varmistaaksemme, että sinulle eri laitteilla tarjotut palvelut ovat johdonmukaisia ja/tai keskinäisesti yhteensopivia). Voidaksemme toimittaa sinulle henkilökohtaistettua palvelua ja parantaa palveluamme (mukaan lukien pikanoudon/-toimituksen suorituskyky ja kokonaisvaltainen asiakaskokemus), saatamme, sovellettavan lain sallimissa puitteissa, lisäksi yhdistellä ja suorittaa analytiikkaa sinusta keräämiemme tietojen osalta (i) käyttäessäsi ”Palvelujamme"; tai (ii) julkisesti käytettävissä olevista lähteistä (kuten virallisilta hallituksen verkkosivuilta (esim. kauppa- ja teollisuusministeriö, liikenneministeriö, verovirasto, tuomioistuimet)).

h)       Turvallisuus: Järjestelmiemme turvallisuuden varmistamiseksi (esim. tietojenkalasteluhyökkäysten estämiseksi, tilisi suojaamiseksi), jos sovellettava laki sallii ja/tai edellyttää sitä, saatamme käsitellä selaintietojasi, URL-osoitteitasi, rahtitietoja, ohjelmistoa tai käyttämääsi laitetta. Lisäksi keräämme tietoja sinusta turvallisuusjärjestelmiimme kirjautumista varten (kuten CCTV) vieraillessasi tiloissamme.

i)        Suoramarkkinointi: Voidaksemme kampanjoida palvelujamme, saatamme sovellettavan lain sallimassa laajuudessa toteuttaa suoramarkkinoinnin sisältöjä mukaan lukien mainosten ja muiden kaupallisten tietojen lähettäminen, jotka saattavat olla sinun ja organisaatiosi kiinnostuksen kohteena. Tätä tarkoitusta varten käsittelemme nimesi, organisaatiosi ja yhteystiedot kuten yrityssähköpostiosoitteesi.

j)        Anonymisointi: Sovellettavien lakien mukaisesti saatamme anonymisoida, koota tai muutoin poistaa henkilötietosi (siten, ettei sinua voida enää tunnistaa) data-analytiikan, tilastotutkimusten suorittamiseksi ja auttaaksemme meitä ymmärtämään, miten voimme parantaa palveluja.

 

2.       Laillinen perusta tietojen käsittelylle

SF tarvitsee laillisen perusteen henkilötietojesi käsittelyyn. Käsittelyn laillinen peruste riippuu käsittelyn tarkoituksesta. Aina kun keräämme tai muutoin käsittelemme henkilötietojasi, teemme sen seuraavien laillisten perusteiden lähtökohdista:

a)       Lain vaatiessa suostumuksesi kyseisen kaltaiseen keräämiseen ja käsittelyyn (esim. saatamme tarvita suostumuksesi käsitelläksemme henkilötietojasi suoramarkkinointitoimissa tai tekniikkaa, kuten evästeitä käytettäessä);

b)       Välttämättömyyden vuoksi, jotta voimme suorittaa sopimuksen kanssasi, kuten hyväksyntäsi käyttöehtojemme ja muiden suostumusten osalta;

c)       Laillisten liike-etujemme tarkoitusperiä varten, edellyttäen, että kussakin tilanteessa punnitsemme käsittelyn tarpeellisuutta yksityisyyttäsi ja luottamuksellisuuttasi koskevia etuja vastaan, mukaan lukien ja ottaen huomioon kohtuulliset odotuksesi, käsittelyn vaikutukset ja mahdolliset suojatoimet ovat tai voidaan ottaa käyttöön. Kaikissa olosuhteissa rajoitamme kyseisen kaltaiset toimenpidemenetelmät laillisiin liiketoiminnallisiin kiinnostuksen kohteisiin, jotka ovat tarvittavia kyseisiä tarkoitusperiä varten. Kun käsittelemme henkilötietoja sen perusteella, että käsittely on tarpeen laillisten liike-etujemme kannalta, tällaisia etuja ovat:

 1.         palvelujemme mainostaminen, kokemuksesi parantaminen kanssamme vuorovaikutuksessa;
 2.        tuotekehitys ja -parannus, jossa käsittelyn avulla voimme parantaa, muokata, mukauttaa tai muuten parantaa palveluitamme ja viestintäämme asiakkaidemme eduksi sekä ymmärtää paremmin, miten ihmiset ovat vuorovaikutuksessa palveluidemme kanssa;
 3.         organisaation sisäiset siirrot hallinnollisia ja muita laillisia liiketoimintatarkoituksia varten;
 4.        petosten havaitseminen ja ehkäiseminen;
 5.         oikeudellisten vaatimusten puolustaminen tai esittäminen;
 6.         meidän, työntekijöidemme ja kolmansien osapuolten (kuten vieraiden) turvallisuuden parantaminen (mukaan lukien kyberturvallisuuden sekä verkko- ja tietojärjestelmiemme turvallisuuden parantaminen);
 7.        yleiset liiketoiminnot ja huolellisuus (esim. suhteiden kehitys ja ylläpito myyjien, kumppaneiden ja muiden organisaatioiden kanssa sekä asiointi näiden palveluksessa olevien henkilöiden kanssa); ja
 8.        palvelujemme tarjoaminen sinulle.

d)       Kun henkilötietojesi käsittely on tarpeen lakisääteisen velvollisuuden noudattamiseksi; esimerkiksi lakisääteiset veronpidätysajat, vastaus valtion virastojen (kuten tuomioistuinten), ja tulliviranomaisten pyyntöihin tulliselvitystä varten.

Jos haluat lisätietoja oikeutetuista eduistamme henkilötietojesi käsittelemiseksi, ota meihin yhteyttä alla kuvatulla tavalla.

Vastaanotamme myös tietoja sinusta (mukaan lukien henkilökohtaiset tietosi), mikäli käytät muita verkkosivustoja tai sovelluksia tai muita palveluita, joita me tai konserniyhtiömme tarjoavat. Tässä tapauksessa nämä tiedot jaetaan ryhmän sisällä ja yhdistetään tässä kerättyihin tietoihin. Voimme myös viestiä kanssasi sosiaalisen median tiliesi välityksellä.

Emme tee automaattisia päätöksiä, joilla on sinulle merkittäviä oikeusvaikutuksia. Mikäli tämä kuitenkin muuttuu tulevaisuudessa, varmistamme, että kyseisen kaltainen päätöksenteko on sovellettavien lakien mukaista ja sinulle ilmoitetaan kyseisen kaltaisesta päätöksenteosta sovellettavan lainsäädännön mukaisesti.

3.       Keräysmenetelmämme ja tietolähteet

Henkilötietosi joko (a) toimitat itse (esim. verkkosivustomme välityksellä / palveluidemme käyttökohteessa); (b) hankitaan kolmansilta osapuolilta (kuten muilta ryhmämme yksiköiltä); tai (c) hankitaan julkisesti saatavilla olevista lähteistä (esim. Internet, kauppakamari).

Voimme kerätä henkilötietojasi, jos sinä tai yrityksesi toimitat meille tuotteita ja/tai tarjoat palveluita tai jos toimitamme tuotteita ja/tai tarjoamme palveluita sinulle tai yrityksellesi (myös silloin, kun suoritamme suoramarkkinointia); ja

Lisäksi voimme kerätä sinua koskevia henkilötietoja seuraavista lähteistä:

 •          Suoraan ja epäsuorasti verkkosivuston toiminnoista. Esimerkiksi verkkosivuston käyttötiedoista, jotka kerätään automaattisesti. Lisäksi, kuten monet organisaatiot, käytämme "evästeitä", jotka ovat pieniä tekstitiedostoja, joita verkkosivusto voi käyttää tunnistamaan toistuvat käyttäjät, helpottamaan käyttäjän jatkuvaa pääsyä sivustolle ja käyttämään sitä sekä seuraamaan esimerkiksi käyttämiesi verkkosivujen käyttöä vieraillessasi niillä. Katso lisätietoja evästekäytäntöämme koskien;
 •          Sosiaalisen median verkkosivustoilta;
 •          Strategisista liikekumppaneista, jotka auttavat meitä tarjoamaan tiettyjä tapahtumia ja palveluita (esim. valtuutetut jälleenmyyjät, valtuutetut liikekumppanit, jotka saattavat noutaa pakettisi puolestamme, luottokorttien tarjoajat, maksujen käsittely, sosiaalinen media, tuotemyyjät, mainosverkot, analytiikkatoimittajat , hosting ja muut strategiset kumppanuudet).

 

4.       Lailliset ja muut vaatimukset

Kuten edellä on selitetty, osa pyytämistämme henkilötiedoista vaaditaan palvelujen tarjoamiseksi ja emme saa niitä, emme ehkä pysty tarjoamaan sinulle asiaankuuluvia palveluja tai luovuttamaan tietoja, joita olet pyytänyt meiltä.

Henkilötietojasi saatetaan myös käsitellä, mikäli se on lainvalvontaviranomaisen tai sääntelyviranomaisen, elimen tai viraston kohtuullisesta pyynnöstä tarpeen, tai jotta voidaan tutkia, estää tai ryhtyä toimiin epäillyn laittoman toiminnan tai petoksen vuoksi, panna täytäntöön tai soveltaa käyttöehtojamme käyttö- ja muiden sopimusten osalta konserniyhtiöiden, asiakkaiden, asiakkaiden ja muiden oikeuksien, omaisuuden tai turvallisuuden suojelemiseksi tai oikeudellisten vaatimusten puolustamiseksi. Emme poista henkilötietoja, mikäli ne ovat merkityksellisiä tutkimuksen tai riidan kannalta tai ennen kuin sovellettava laki sallii niiden poistamisen. Sitä säilytetään, kunnes nämä ongelmat on täysin ratkaistu ja kyseinen voidaan poistaa laillisesti.

Kaikkien verkkosivustomme kautta meille toimittamiesi henkilötietojen on oltava täydellisiä ja tarkkoja. Huomaa, että voimme tarvittaessa ottaa sinuun yhteyttä vahvistaaksemme henkilötietosi.

 

5.       Kuinka pitkään säilytämme tietojasi

Säilytämme tietojasi vaateiden käsittelyä varten ja niin kauan kuin se on kohtuudella tarpeellista. Säilytämme tietojasi myös tarpeen mukaan noudattaaksemme lakisääteisiä, kirjanpito- tai raportointivaatimuksia.

On myös olemassa tiettyjä tietoja, kuten verotietoja, jotka tulee säilyttää tietyn ajan lain mukaan.

Yleisesti ottaen säilytysjaksojen määrittämisperusteet ovat seuraavat:

 • onko olemassa sopimuksellisia tai oikeudellisia velvoitteita, jotka edellyttävät, että säilytämme tietoja tietyn ajan;
 • oletko ollut kanssamme viime aikoina vuorovaikutuksessa
 • onko olemassa jatkuvaa oikeudellista vaatimusta, joka liittyy johonkin liikesuhteeseen (tai muutoin), joka sinulla on kanssamme, tai joka liittyy muuten suhteeseesi kanssamme; ja
 • salliiko sovellettava laki, määräys tai asetus tietyn säilytysajan

Nämä ehdot voivat myös tarkoittaa sitä, että mukautamme aikajaksoa, jonka aikana ylläpidämme henkilökohtaisten tietojen luokituksia.

Poistamme henkilötietosi, mikäli emme enää tarvitse niitä yllä kuvattuja tarkoituksia varten.

Säilytyskäytäntömme tiettyjen henkilötietojen osalta ovat seuraavat:

Tili- ja rahtitiedot:

 •          Tilitietosi ja tiedot koskien oikeuksia, etuja ja virtuaalista omaisuutta eivät ole enää käytettävissä välittömästi tilisi peruuttamisen jälkeen, mutta joidenkin tilauskanavien tileillä on peruutusaika (esimerkiksi kolmekymmentä päivää), jolloin tiedot voidaan poistaa tämän ajanjakson jälkeen. Tietoja ei voi palauttaa, kun ne ovat tulleet poistetuiksi.
 •          Kysymyksesi tyydyttämiseksi rahtitietosi tallennetaan SF: n reaaliaikaiseen järjestelmään kolmekymmentä päivää - kuusi kuukautta (riippuen tilauskanavasta) ja voit tiedustella lähetyksen reititystietoja SF Expressin virallisella verkkosivustolla lähettäjän kautta rahtikirjaan, vastaanottajan matkapuhelinnumeroon tai rahtikirjan numeroon ja tilauskanavaan (kuten SF Express -sovellus); tämän ajanjakson päätyttyä poistamme rahtikirjatietosi SF:n järjestelmästä, joten tällaisia tietoja ei voi noutaa tai käyttää.
 •          Huomioi, että tarvitsemme tilisi ja rahtitilisi tietoja tulliselvitysprosessin suorittamiseksi. Tullilaki määrää, että meidän tulee säilyttää/tallentaa nämä henkilötiedot. Yleensä tämä aika vaihtelee kolmesta seitsemään vuoteen maan ja tullilakien sovelluksesta riippuen. Näissä tapauksissa tallennamme vain henkilötiedot, jotka ovat tarpeen lakisääteisten velvoitteiden täyttämiseksi.

Markkinointi:

 •          Säilytämme kopion yhteystiedoistasi, mikäli vastustat tai kieltäydyt vastaanottamasta meiltä suoramarkkinointiviestintää. Lisäämme tietosi estoluetteloomme varmistaaksemme, ettet saa tulevaisuuden markkinointiviestejämme. Emme myöskään poista henkilötietoja, mikäli ne ovat merkityksellisiä tutkimuksen tai riidan kannalta tai ennen kuin sovellettava laki sallii niiden poistamisen. Niitä säilytetään, kunnes kyseiset ongelmat on täysin ratkaistu.

Riitautukset:

 •          Tarvittaessa säilytämme henkilötietojasi myös sovellettavien vanhentumisaikojen ajan, jotka koskevat vaatimuksia, joita voidaan käyttää meitä vastaan myöhemmin (esim. Yleensä 6–10 vuotta sovellettavasta lainkäyttöalueesta riippuen). Näin voimme käyttää kaikkia laillisia oikeuksiamme tai puolustaa mahdollisia esiin tulevia laillisia vaatimuksia. Tietyissä olosuhteissa henkilötietoja voidaan joutua säilyttämään pidempään ja esimerkiksi silloin, kun olemme kirjeenvaihdossa kanssasi tai jos meillä on jatkuva oikeudellinen vaatimus tai viranomaistutkimus. Henkilötietojesi säilytysaika riippuu tällaisen vaateen tai tutkinnan kestosta ja tarpeesta varmistaa, että säilytämme tarvittavat tiedot, jotta voimme käyttää kaikkia laillisia oikeuksiamme.

Ota meihin yhteyttä osoitteessa joeyxie@sf-express.comsaadaksesi lisätietoja henkilökohtaisia tietojasi koskevista erityisistä säilytysajoista.

 

6.       Tiedot, joita jaamme

Tietyissä tilanteissa siirrämme henkilötietojasi kolmansille osapuolille, kuten palveluntarjoajille, konserniyhtiöille ja lainvalvontaviranomaisille. Näitä ovat:

 • Jaamme tiedot sinusta muille yritysryhmämme jäsenille voidaksemme tarjota parasta palvelua koko ryhmämme puitteissa. Heidän on säilytettävä ja käytettävä tietojasi tämän ilmoituksen mukaisesti.
 • Jaamme henkilökohtaiset tietosi analytiikka- ja hakukonepalveluntarjoajien kanssa ja pääsemme niihin liittyviin tietoihin, jotka auttavat meitä parantamaan ja optimoimaan verkkosivustoa ja sovellusta sekä parantamaan sisällön ja mainonnan personointia.
 • Jaamme tietosi valtuutettujen liikekumppaneidemme, jälleenmyyjien, tiettyjen urakoitsijoiden tai palveluntarjoajien, kuten tietojenkäsittelijöiden, kanssa. He voivat käsitellä henkilötietojasi puolestamme, esimerkiksi jos käytämme pilvipalveluntarjoajaa (kuten AWS). Muita palveluntarjoajia ovat mainostoimistot, IT-toimittajat, varmuuskopiointi- ja hätätilanneasiantuntijat, sähköpostin tarjoajat ja ulkoistetut puhelinkeskukset. Toimittajiemme ja palveluntarjoajiemme on täytettävä tietojen käsittelyä ja turvallisuutta koskevat standardimme. Tiedot, jotka toimitamme heille, mukaan lukien tietosi, annetaan vain heidän tehtäviensä suorittamisen yhteydessä. He eivät saa käyttää tietojasi muihin tarkoituksiin kuin tässä ilmoituksessa kuvattujen tarkoitusten mukaisesti.
 • Voimme jakaa tietosi maksujen käsittelijöille. Tehdessäsi tilauksen, voit valita SF:n liittyvän osapuolen tai SF:n kanssa yhteistyössä toimivan kolmannen osapuolen maksuorganisaation tarjoamat maksupalvelut (esim. SF Financial, Alipay, WeChat Pay, Unionpay, NetsUnion, jäljempänä "maksulaitokset") ja toimitamme SF-tilauksesi numeron ja tapahtumasummatiedot näille maksulaitoksille vahvistaaksesi maksuohjeesi ja suorittaaksesi maksun loppuun.

Henkilötietosi voidaan siirtää muille kolmansien osapuolten organisaatioille tietyissä tilanteissa:

 • jos keskustelemme liiketoimintamme osan tai koko liiketoimintamme myymisestä tai siirtämisestä - tiedot voidaan siirtää mahdollisille ostajille sopivin ehdoin luottamuksellisuuden suhteen;
 • mikäli meidät organisoidaan uudelleen tai myydään, tiedot voidaan siirtää ostajalle, joka voi jatkaa palvelujen tarjoamista sinulle;
 • mikäli olemme velvoitettuja lain tai noudattamamme sääntelykoodin tai käytännön puolesta tai jos joku julkinen tai sääntelyviranomainen, esimerkiksi poliisi tai tulliviranomaiset, pyytävät meitä
 • puolustaessamme oikeudellista vaatimusta, tietosi saatetaan siirtää vaaditun puolustuksen yhteydessä.

Henkilötietosi voidaan jakaa, mikäli ne tehdään nimettömiksi ja kootaan yhteen, koska tällaisissa tilanteissa tiedot eivät enää ole henkilökohtaisia tietoja.

 

7.       Missä tietojasi säilytetään

Keräämämme tiedot voidaan siirtää ja tallentaa Euroopan talousalueen (EEA, European Economic Area) ulkopuoliseen kohteeseen, mukaan lukien Kiina, jolla ei ole vastaavia tietosuojalakeja kuin Euroopassa. Niitä voivat käsitellä myös Yhdistyneen kuningaskunnan ja/tai EU:n ulkopuolella toimivat työntekijät, jotka työskentelevät hyväksemme, yhdelle sidosyrityksestämme tai verkkosivustoamme isännöivälle organisaatiolle.

Siirtäessämme henkilötietojasi Yhdistyneen kuningaskunnan ja/tai Euroopan talousalueen (EEA) ulkopuolelle, ryhdymme tarvittaviin toimenpiteisiin tietojen suojaamiseksi sovellettavien lakien ja asetusten mukaisesti. Tiedonsiirron kohdemaiden eroista riippumatta, suojaamme näitä tietoja kuitenkin vähintään sen maan tietosuojatasolla, jossa henkilötiedot on alun perin kerätty.

Yhdistyneen kuningaskunnan ja/tai EEA:n ulkopuolelle tehtävissä siirroissa käytämme tyypillisesti vakiosopimuslausekkeita (SCCs, Standard Contractual Clauses) keinona varmistaa riittävät suojatoimet. Euroopan komissio on hyväksynyt nämä sopimusmallit. Halutessasi saada kopioita viranomaisten hyväksymistä SCCs-sisällöistä, ota meihin yhteyttä alla olevilla yhteystiedoilla.

 

8.       Oikeutesi

Sinulla on tiettyjä oikeuksia tietojesi osalta. Jotkut näistä oikeuksista ovat voimassa vain tietyissä olosuhteissa. Jos haluaisit harjoittaa tai keskustella, mitään näistä oikeuksista, ota meihin yhteyttä osoitteessa joeyxie@sf-express.com.

 • Pääsy: sinulla on oikeus kysyä meiltä, käsittelemmekö tietojasi, ja jos käsittelemme, voit pyytää pääsyn henkilökohtaisiin tietoihisi. Tämä mahdollistaa sinun saavan kopion hallussamme olevista henkilökohtaisista tiedoista ja tietyistä muista niihin liittyvistä tiedoista.
 • Korjaus: sinulla on oikeus vaatia, että kaikkien puutteellisten tai virheellisten henkilötietojesi, joita meillä on sinusta, korjattaviksi.
 • Poistaminen: sinulla on oikeus pyytää meitä poistamaan henkilötietoja tietyissä olosuhteissa. On myös tiettyjä poikkeuksia, joissa voimme hylätä poistopyynnön, esimerkiksi silloin, kun henkilötietoja vaaditaan lain noudattamiseksi tai lain vaatimusten yhteydessä.
 • Rajoitus: sinulla on oikeus pyytää meitä keskeyttämään tiettyjen sinua koskevien henkilötietojesi käsittely, esimerkiksi jos haluat meidän selvittävän tietojen paikkansapitävyyden tai käsittelyn syyn.
 • Siirto: voit pyytää tiettyjen henkilötietojesi siirtämistä toiselle osapuolelle.
 • Vastustaminen: mikäli käsittelemme henkilötietojasi oikeutetun (tai kolmannen osapuolen) edun perusteella, voit vastustaan tätä. Meillä voi kuitenkin olla oikeus jatkaa tietojesi käsittelyä oikeutettujen etujemme perusteella tai jos se liittyy oikeudellisiin vaatimuksiin. Sinulla on myös oikeus vastustaa, kun käsittelemme henkilötietojasi suoramarkkinointitarkoituksiin.
 • Suostumus: jos käsittelemme henkilötietoja suostumuksellasi, voit peruuttaa suostumuksesi.

Sinulla on myös oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle, erityisesti siinä Euroopan unionin jäsenvaltiossa, jossa sinulla on vakinainen asuinpaikka tai jossa meillä on kotipaikka tai jossa tietosuojalainsäädäntöä on väitetysti rikottu. Yhdistyneessä kuningaskunnassa voit tehdä valituksen Information Commissionerin toimistolle (puh: 0303 123 1113 tai osoitteessa www.ico.org.uk).

 

9.       Turvallisuus

Olemme sitoutuneet turvaamaan henkilötietosi. Meillä on olemassa fyysiset, tekniset ja hallinnolliset toimenpiteet estääksemme tietojesi luvattoman käytön tai pääsyn niihin.

 

10.    Linkit kolmannen osapuolen verkkosivustolle

Verkkosivustomme, uutiskirjeemme, sähköpostipäivitykset ja muu viestintä voivat ajoittain sisältää linkkejä muille verkkosivustoille ja -sivustoilta, mukaan lukien kumppaniverkostomme, mainostajamme ja muut konserniyhtiöt ja/tai sosiaaliset verkostot sinulle tarjottuina ja selaimesi tukemina.

Näiden verkkosivustojen välityksellä toimittamiisi henkilökohtaisiin tietoihin ei sovelleta tätä ilmoitusta, eikä henkilötietojesi käsittely näillä sivustoilla ole meidän vastuullamme. Seuratessasi linkkiä näille verkkosivustoille, huomioi, että näillä sivustoilla on omat ilmoituksensa, joilla kerrotaan, miten tietosi kerätään ja käsitellään vieraillessasi näillä sivustoilla. Lisätietoja sosiaalisten jako-ominaisuuksien yhteydessä tapahtuvan tietojen keräyksen ja käsittelyn tarkoituksesta ja laajuudesta on niiden yhteisöjen ilmoituksissa, joiden kautta päätät jakaa.

 

11.    Muutokset tähän ilmoitukseen

Tätä ilmoitusta saatetaan muuttaa ajoittain.

Mikäli muutamme tässä ilmoituksessa jotain tärkeää (keräämämme tiedot, miten käytämme niitä tai miksi), korostamme näitä muutoksia ilmoituksen yläosassa ja tarjoamme näkyvän linkin siihen kohtuullisen ajan muutoksen jälkeen.

Tämän ilmoituksen tultua julkaistuksi verkkosivustollamme, se tulee automaattisesti voimaan. Tämän ilmoituksen uusin versio on etusijalla kaikkien aikaisempien versioiden yli.

Mikäli haluat käyttää tämän ilmoituksen aiempia versioita, ota meihin yhteyttä.

 

12.    Yhteydenotto meihin

Jos haluat lisätietoja siitä, miten hallitsemme sinusta ylläpitämiämme henkilötietoja, tai olet huolissasi siitä, että olemme saattaneet loukata yksityisyyttäsi ja haluat tehdä valituksen, ota meihin yhteyttä alla kuvatulla tavalla. Teemme parhaamme ratkaistaksemme valituksesi.

Jos sinulla on kysyttävää tästä ilmoituksesta, ota meihin yhteyttä:

Sähköpostiosoite: joeyxie@sf-express.com,

Osoite: 4th Floor Imperial House, 8 Kean Street, London, United Kingdom, WC2B 4AS.

 

Liite 1

Tämän ilmoituksen kohteena olevien rekisterinpitäjien yhteystiedot

 

SF Express (Europe) Co., Ltd.:

Osoite: 4th Floor Imperial House, 8 Kean Street, London, United Kingdom, WC2B 4AS.

Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä osoitteessa:

Sähköposti:joeyxie@sf-express.com

 

顺丰速运有限公司

S.F. Express Co., Ltd.:

Osoite: 中国深圳市高新技术产业园区南区学府路深圳市软件产业基地,邮编:518054               

Shenzhen Software Industry Base, Xuefu Road, Hi-tech Industrial Park South, Shenzhen, 518054, P.R. China

Mikäli sinulla on kysyttävää yhtiöltä S.F. Express Co., Ltd., ota meihin yhteyttä käyttämällä yllä olevia yhteystietoja.

 

顺丰科技有限公司

SF Technology Co., Ltd.:

Osoite: 中国深圳市高新技术产业园区南区学府路深圳市软件产业基地,邮编:518054               

Shenzhen Software Industry Base, Xuefu Road, Hi-tech Industrial Park South, Shenzhen, 518054, P.R. China

SF Technology Co. Ltd.:n edustajan nimi ja yhteystiedot ovat seuraavat:

Nimi: SF Express (Europe) Co., Ltd.

Yhteystiedot:joeyxie@sf-express.com

Mikäli sinulla on kysyttävää yhtiöltä SF Technology Co., Ltd., ota yhteyttä edustajaan yllä olevia yhteystietoja käyttämällä.


 

Liite 2

Yhteiseen valvontaan liittyvät vastuut

 

SF Express (Europe) Co., Ltd. ("SF UK") ja S.F. Express Co., Ltd. ("SF China") ovat yhteisiä rekisterinpitäjiä niiden käsittelytoimien osalta, joita nämä suorittavat tarjoamalla palveluitamme sinulle. Tämä tarkoittaa, että he voivat yhdessä määrittää henkilötietojesi käsittelyn tarkoitukset ja keinot.

 

Seuraavassa taulukossa esitetään järjestelyt, joista SF China ja SF UK ovat sopineet yhteisrekisterinpitäjinä, mukaan lukien kuka vastaa tietojen antamisesta sinulle siitä, miten ja miksi käytämme tietojasi ja kuka vastaa jättämäsi pyynnön käsittelystä.

 

 

Vastuut

 

Vastuullinen osapuoli

Anna tietosuojailmoitukset

Molemmat

 

Rekisteröidyille vastaaminen (mukaan lukien rekisteröidyn yksilölliset oikeuspyynnöt)

 

SFUK

Ilmoita rekisteröidylle henkilötietojen rikkomuksesta

 

SFUK

Yhteyspiste kaikkien henkilötietoihin liittyvien kyselyiden osalta

 

Ks. Liite 1